Navštíveno 2945x

13.09.2008, 19:40 |
petrb ahoj nevite kudy dotahnout 2 kably 50tky do kabyny vim o jednom miste za baterkou, ale tam je taka guma anedostanu tam óbe dve vedle sebe nemate nekdo zkusenost? diky pripadne i za foto.
když se mrkneš nad pedály, vejde se tam i 3x50qmm snad :-)
jako jdoizo, tam v těch místech je díra jako kráva....;-))

13.09.2008, 21:44 |
petrb jj to mate pravdu ta ma prumer ale 5 centaku, ale me tam vede nekolik kablu uz tama do kabyny a su rad ze tam dostanu jeden , ale ten druhej no....asi to budu muset nak poresit.
ty čoveče já ti mám takovej pocit že tam není jenom jedna díra....ale musel bych se mrknout na kastli co tady mám komplet odstrojenou..
jj jako vsici nademnou. Je tam dira kudy to urcite protahnes. Ja tam mam ted taky 2x50.A do kabiny kabely vedou tusim jinou dirou. Takhle je puvodne zaslepena gumovou zaslepkou jestli se dobre pamatuju...

14.09.2008, 13:38 |
petrb tomas_217- budes hodnej pokud kouknes a posles foto
thomas987 taky bych byl rad kdyby ses podival a jeden z vas vyfotil a ukazal dekuju.
tady je...lepsi jsem ted nenasel...tam kde vedou ty dve tenky nudle tak ted mam 2x50...vejde se uplne v pohode...nahore je prostup s origo el.instal.auta...

14.09.2008, 20:56 |
petrb tomas_217- jojo diky moooc hned zitra jdu na to to bude super.
Možná blbej dotaz, ale to je to místo za dolévací nádobkou chladící kapaliny? Kudy mi to vyleze uvnitř auta? Někde pod kobercem? Cca místo?
Mohl by to někdo popsat blbcovi :-) Už bych to rád udělal a rád bych do toho šel, že vim co a jak a ne tam nad něčim dumat.