Navštíveno 3973x

no předem bych rád řekl,že je to první hudba co sem stavěl a to sám takže je mi jasný že to má pár much nejřív sem všechny dveře párkrát natřel základovkou

a jak ta základovka hraje? :-)
potom vnitřní i venkovní stěnu sem zadělal tlumením avi

domečky z laminátu sem udělal jednoduše na origo kapse

dal sem 5 vrstev tkaniny aby to něco vyrželo

tady už to dostá trochu tvar

tady je trochu vidět tunel z lamina kterej dokonale utěsnil pruchod vzduchu od domečku do dveří

potahnul sem to a ještě tam přijdou přidělat okolo membrány časem pavoučí nožičky

starý kompa sem zabudoval do zadních dveří stejné značky jsou i ovály za pěrkou hlavy zadních sedaček

strop dvě vrstvy avi a molitan

podařilo se mi kompletně utěsnit zavazadlový prostor vnikla jedna obrovská vana

místo origo papírového dna přišla deska 22mm kterou sem dookola opět utěsnil

no a mohlo se stavět

druhé ovály Phase

tenhle macek pohání na 2ohmy dvoje kompa a dvoje ovály

prozatím hotovo :)

husty
jsem zvedavej co cekas za reakce na ty fotky :-)
osobne bych udelal stage II a zacal uplne jinak a znova
jako kral007
+ ovce rulezz
Midi34 AIV díky za opravu
jinak jeste k tem dverim, co je pod tlumenim pres tu velkou diru?
pod tím tlumením sou takový origo členitý plechy na který sem to povedlo dobře vytvarovat

11.08.2008, 00:16 |
Augi To máš do 2ohm zapojený dvoje různý kompa?
Kde sem to jen videl ? Ze by tady
[ Link ] ?
Kazdopadne chlupy asi dneska letej :-)
hlavne ze se ti to libi;)
Jen mi nejde do hlavy proc molitan na strop kdyz tam sou dve vrstvy AIV ?!
2 Revilohifi.cz : mel bys vedet ze zakladovka ma 2000W rms :)))))
2 hajnejzlesa : no jestli se ti to libi..tak pak mozna..ale stejne bych to vsechno vyhodil,spalil a zacal znova a hlavne bez ovciiiiiiiii(ps: tos sebral babce z gauce ne? :) )
no tak jestli to je první zástavba co jsi dělal tak celkem v ppoho
........ale ovce nééé :-)

11.08.2008, 02:10 |
Kamil ty chlupy fakt peklo
no původně tam totiž místo sw Spiner byl SPL a tam vznikl i nápad používají to hodně a krásně se pak všechno zakulatí a dobře se schovaj kabely je to zatím jen na oko taky přemýšlím co bych tam dal za jinej potah

nevím nevím, ale myslím si že to není až tak špatné. dost lidí tady by mělo mlčet za to co předvedli oni. hodně montáží je tu katastrofických. můj názor..

11.08.2008, 09:43 |
DaveX negga :)¨mně se nelíbí akorát ta potáhnutá kapsa, kdybys to dopotáhl až do konce tak by to tomu na kráse zase nějaké to procento přidalo :)
I kdyz je to chlupaty,tak se mi celkem libi to druhy co si ted nahodil...akorat bych se mozna trochu bal chlazeni toho nejspodnejsiho zesiku.
me taky vcelku libi na prvni instal urcite dobry,ale moc se mi nezamlouvaj ty kompa vzdanich dverich,nemam to hold rad :o)))
Já myslím, že celkem v poho, na poprvý, proč ne.-))
Kdyz vezmu install jako takovou (odvedenou praci a snahu) tak si myslim ze je to na prvni vic nez dobry. Vytlumeny dvere, kufr, strop, vsechno ma svoji ozvucnici, atd. Videl jsem tisickrat horsi, druha vec je jeste pouzita kabelaz, atd. ale to nevidime... K vyberu a mnozstvi komponentu, materialu se vyjadrovat nebudu stejne tak ke vzhledu. Za me dobry!
neni to nejhorší ale nechápu tu základovku :)
Nismo tu základovku sem tam dal proto že origo je to zevnitř jen holej plech a to u mě v autě nenajdeš všechno sem ponatíral i podvozek celej a nemusím na to šahnout proč to neošetřit když už je to rozdělaný jinak kabeláž je všude pořádná s kabelama si hraju rád :)

Divally monoblok je před subem takže chlazenej je to máš vidět co to dělá s těma chupama :) a ten 4kanál je namontovanej v pravej ozvučnici pro ovály a taky se nezahřívá

11.08.2008, 18:18 |
Divally | Upraveno: 2008-08-11 18:19:08
Hajnej >> Nvm jestli sme se dobre pochopili...myslel sem ten nejspodnejsi (zlatej) zesik z toho druhyho fota (11.08.2008, 09:24).
S tema chlupama to verim :-) tak kvuli tomu si je tam predpokladam delal ??
Driv preci kazdsej druhej v Mimoni co si koupil hotovej SW box,tak si davali do BR ty panacky s dlouhejma vlasama...aby bylo videt jak jim litaj :-)))))

11.08.2008, 19:03 |
swep me se to libi i s tema chlupama jen je pravda ze ty dvere by chtely jeste dotahnout trochu :)
dej chlupy i na dveře :-)))

11.08.2008, 19:26 |
pelo 11.08.2008, 09:24 čo to je za auto ? dik
joo ták a stěma panáčkama máš pravdu :) ale já to spíš dělal proto aby to nebylo tak hranatý a nechěl sem to dělat z lamina už ho mám plný zuby (dělám si sám nárazníky) :)
jak to kluci děláte s rezervou?
Co by som najprv menil su reprokable k stredobasom, vyzeraju dost uboho :(
co se týče rezervy tak tu tam už nemám v nouzi mám kompresor a lepidlo ve spreji
frantobmw no k výhybce vede 4mm a tech 15 cm k středobasu už mám taky vyměněno tohle byly kabílky co přišly s reprama ted už vede ten slabej jen k vejškám

12.08.2008, 16:27 |
Kesam No jako ten desing nic moc.
me to pride ok ty chlupy sou trosku nadsazeny ale proc ne kazdej ma svuj vkus uz sem vydel i horsi veci jen nechapu zamenu sw spiner za spl nevim no a ta zakladovka treba proto ze to tlumeni na ni drzi lip nez na origo laku

12.08.2008, 20:54 |
brenky | Upraveno: 2008-08-12 20:54:12
potahy nebudu komentovat....Tvoje volba...
ale tu kapsu ve dveřích jsi mohl potáhnout celou a ne jen tu část co jsi upravoval pro ty repra.