Navštíveno 4134x

taaakze protoze mi nekdo smazal topic, tak to sem hazu znova...

bylo vysvetleno, takze nahazu postupne :-)

prvni dve fotky jsou rozdelany a pripraveny na potazeni :-) ted prichazi prvni zkouska kozenky...

prvni test jestli sedi :-)

od zacatku semDavidovi rikal ze je to treba potanout i s baterkou :-D ale on na to prisel az ted :-) o to vetsi mrdacka to pak byla predela :-(

takze se zacala rezat kozenka na baterku :-)

uz je skoro hotovo :-)

chemopren Extrem opravdu drzel poctive :-)

takhle ted chudinka vypada :-(

jeste pred zapojenim zkouska jestli vse sedi jak ma :-)

tak a zapojeno :-)

u me spokojenost :-)

a tady se sedackou na svem miste---

a v kufru mame toto: Prava strana

leva strana...

a celek :-)

tak pokracovani tento vikend :-) Musim jeste par veci doacalounit tentokrat sam, bez pomoci... Pak uz jen dovezu sedacky, tapecy a hotovo :-)
Zatím to vypadá dobře, ale nechápu tak ty ovály.
taky nechápu ovály, ale asi to chce, aby si mohl večer s kundama poslechnout z kufru diskotéku, že jo? :-)
hm tak s kumulama neposloucham ze zasady radsi bych tam dal dalsi 2 sw misto ovalu

04.08.2008, 09:43 |
TROY docela by mě zajímalo proč máš ty fotky v rámečkách?
ovály udělají větší bordel :-))) taky nechápu, coupe je malinkaté, když uděláš dobře dveře, ovály budou k ničemu, jen budou kazit celkovou hudební scénu...ale jinak pěkný
Taaakze, auto je delany jako predvadecka, tudiz na srazech musi jit slyset z kufru taky neco jinyho nez buch buch.. Na normanli poslech se budou vypinat :-) Dvere budou udelny zodpovedne :-)
Jo a proc to davam do ramecku? No asi je to sila zvyku :-D
A jeste, kdo z vas ozvucoval klasicky plateny kabrio? Je neskutecnej problem aby to aspon trochu rozume z kufru zabasovalo... Hlavne pri otevreny strese...
Rocco. JJ Diabla
Kicker18: Diky

04.08.2008, 14:01 |
Kesam Pekna prace. Koukam i o berly jo?

04.08.2008, 14:10 |
SIS A jakej zesík máš na SW?
Kesam: JJ ve stredu me tahaly zeleza z nohy v patek me pustili domu a v nedeli sme se na to vrhly :-)
SIS: mam 2x Audison SR3xtakze jeden pohani ovaly a na 3ti kanal basak a druhej bude pohanet kompa vepredu + jeden kanal zatim volnej :-) Ale uz je v planu jeho vyuziti :-)
Goldies: Moc tomu nerozumím, ale dle mého, kdyby si místo oválů dal středy, tak by to bylo mnohem lepší, ale jak píšu, nerozumím tomu :o)
Fridom: stredy zase nezahrajou vysky, ktery jsou taky treba... Vsechno v kufru je smerovany ven, pro posluchace... vse je na jeden zesik, ktery se bude pri normalnim poslechu vypinat.. Takze pak budou hrat jen predky a jedno (spis dve) male prekvapeni v interieru...
Goldies: dobrě no, tak bych tam dal kompa, ale ovály prostě nee.
Ovály jsou takovej pokus a to, aby ti nahradily SW pokud žádnej v kufru nemáš, proto mají věčí menbránu, aby jakoby nakradily SW, což stejně nenahradí.
Tak že aby ti šel z oválu bas je k prdu, když tam máš SW, kterej to stejně přebasuje, tak že ovál je k prdu a dal bych tak kompa, když ti de o ty vejšky, ale ovály fakt nee.
Fridom proste tam sou tak se necil ;-) sice nechapu na co nutne potrebujes oddelenou vejsku kdyz je stejne ten oval smerovanej ven... a vyhoda kompa nad ovalem mi (v tom to konkertnim pripade) nejak unika... ale kaslu na to ;-)
Dave1984: jak konkretne budou ovaly (navic vypnuty) v ZAVRENYM kufru kazit celkovou hudební scénu? to uz vubec nepobiram...
kua, luke to pochopil :-) diky :-)
Já si myslim, že tady na AHC panuje nějakej divnej blud okolo oválů, sakra já už jsem slyšel hodně aut s oválama a rozhodně nemůžu říct, že by byla nějak pokažená celková hudební scéna. Nejsem nějakej SQ fajnšmekr, tak to berte na lehkou váhu. Navíc jestli je tohle nějakej šoukár, tak ty ovály v kufru naprosto chápu. Když si to tam dá nějakej "pepíček běžný uživatel", tak si řikám, že to jsou vyhozený prachy a je to tak maximálně dobrý na balení nějakejch 13tek z horní dolní.
Tak tak, ono s tim pokazeni sceny je to mylseno tak, ze "PURE SQ" by mělo vychazet jen z predních kvalitnich komp a max basaku. Hudbu mas slyset ze predu a ne ze zadu :-) Max u MM se to da pochopit...
Luke-Jeep:
Prostě když má někdo SW a ještě k tomu ovály, tak to nemůžu ani vidět, tato kombinace se mi prostě příčí a basta :o)
Když už jsem tak u toho, tak ovály sami o sobě nemam rád :o)
jo tomuhle rozumim ale psal jsi neco jinyho ;-) tvuosobni nazor chapu... nicmene nechapu proc to delat v tomhle pripade jinak

07.08.2008, 15:31 |
Tony (M)
Hezka prace, taky jsem mel kdysi davno zastavbu v kufru. A mas psavdu ozvucit kabrio s platenkou je fakt az nedy nemozne :-)
Tony: Slovo nemozne nemam ve slovniku :-D Tezko proveditelne, Velmi tezce proveditelne a skoro neproveditelne to uz bych aji nasel :-D
Ne, je to porod.. Hlavne kdyz uz se bas dostane do auta z uzavreneho kufru tak je problem ho tam udrzet :-(
viděl jsem osobně a ta muzika spíš potřebuje jiný auto...taháš to za blbej konec, jinak práce pěkná a čistá.
Luke-Jeep: Nechce se mi rozepisovat, proč ovály nee, až se někdy, někde potkáme, tak ti to vysvětlím :o)
kamil: Auto jeste neni hotovy :-) Ale uz se to snad konecne blizi :-) Pristi rok zacnu snad konecne po 2 letech objíždet srazy :-)

08.08.2008, 13:45 |
kamil306 | Upraveno: 2008-08-08 13:45:54
Takže je v plánu i kastle a střecha?
spis je v planu podporeni basu vevnitr auta... Strecha sice v planu je ale zase platena :-D A kastle jen vyvarit a do laku :-)
Ale neco mi rika, ze ani jedno z toho si nemyslel ;-)
no to jsem myslel;-) kosmetickou stránku...když to má být showcar. Návíc kabrio motor až tolik nepotřebuje, pokud s tím nejezdíš jak já:-D
a tak si rozumime :-) To je dajn :-) Strecha, lak, kola a interier bude hotova na celou pristi sezonu :-) A kdyz uz bude odstrojeny na lak, tak rovnou pujde pryc motor :-)
taaakze zejtra jede auto k Loonymu na dodelani dveri a v patek si jedu pro zbytek interieru (sedacky a zadni tapecy) Uz se tesim jak malej kluk az to zahraje kompletne :-)