Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hudba OII kombi

o Navštíveno 3130x o
o 28.07.2008, 22:11 | JB
Zdravím, můj známý mě včera velmi překvapil - vyzvedl si minulý pátek novou Octavii II combi a už zjistil, že mu reproduktory neposkytují to, co chtěl. Poslouchá rock, je mu 55. De facto jsem mu řekl, že bych doporučil pořádně vytlumit přední dveře a dát do nich pořádné dvou, případně třípásmo s vyšší citlivostí, případně s malým dvoukanálem na pohon. Sub nechtěl, tak jsem mu ho ani radši nenavrhoval, stejně by do něj nešel, tak bych mu zbytečně motal hlavu a otvíral další finanční horizonty. Je z Červeného Kostelce tady od nás od Náchoda. Prosba taková - co byste doporučili Vy a kde to pak co nechat rychle a dobře namontovat. Finanční hranice nespecifikoval, ale myslím, že když se ty kompa vejdou do 10k a samozřejmě plus to tlumení a instalace, tak by do toho šel. díky za názory, příp. nabídky mu obratem předám, chce to řešit co nejdříve. díky

o 28.07.2008, 22:57 | db-marek
le neviem ci to ma byt aj s tym zosikom? neviem ako by si to 3pasmo chcel riesit bez laminatu, mozno by sa dalo.....ale asi mi nerozpylis tapacir [ Link ]
o 29.07.2008, 01:12 | Augi
Přední středobas je hodně utopenej vedle sedačky, takže pokud chce "něco" uslyšet, pak jedině třípásmo a třeba toto:
[ Link ]
Ale pokud nemá origo třípásmo, tak bude třeba laminovat...
o 29.07.2008, 09:26 | JB
o tom audiosystemu přemejšlím i do svýho golfu, tam je origo třípásmo. ale i do OII se přece za příplatek dává dopředu třípásmo a dozadu dvou, ne? A podle obrázků ten tapec vypadá docela stejně, "jen" by se tam musela vyrobit díra na střeďák, koupit od škodovky origo mřížku a pak vymyslet, jak to tam uchytit...
o 29.07.2008, 23:29 | Augi
JB: jj, octa má za příplatek vepředu třípásmo, jen si nejsem jistej, zda by ta úpravu tapecu z 2pásma na 3pásmo byla snadná... Jestli by pak nebylo jednodušší hodit střeďák na Asloupek nebo trojúhelník u zrcátek...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.