Ahoj, uz strasne dlouho (cca rok) mam nakoupeny komponenty a porad to jeste nemam vse funkcni v aute... Jelikoz se v oboru moc nevyznam tak mi vse trva strasne dlouho. Co uz mam a co bych potreboval.
MAM: vytlumene dvere (nevim jestli dobre), natazeny vsechny kabely (i do dveri ke kompum), kabely zapojeny do radia, namontovany repraky ve dverich v MDFce (ale problem z puvodni mrizkou) a pripraveny komponenty (woofer, 4k zesik, radio, predni kompa, vejskace, vyhybky, radio)
POTREBUJU: pridelat nekam vyhybky (nevim jestli se vejdou pod tapec), pripvenit vejskace (idealne jim udelat i domecky z laminatu), zkontrolovat to co uz mam jestli je dobre, zapojit vse k sobe a postelvoat aby to hralo jak ma. Dodelat kufr, mam uz narezane desky a pripraveny koberec na potazeni. Dost mozna budu muset jeste tlumit dalsi casti auta, ale zatim je potreba to zapojit abych vedel co a jak.
Jestli se tedy najde nejaky dobrak, ktery by mi dokazal pomoci pokud mozno z Plzenskeho kraje tak rad prijedu a necham si poradit (pomoct). Jestli se nekdo najde tak predem moc dekuju. Honza