Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help - dokonceni montaze audia, Plzensko

o Navštíveno 3146x o
o 28.07.2008, 15:26 | Slejdy
Ahoj, uz strasne dlouho (cca rok) mam nakoupeny komponenty a porad to jeste nemam vse funkcni v aute... Jelikoz se v oboru moc nevyznam tak mi vse trva strasne dlouho. Co uz mam a co bych potreboval.

MAM: vytlumene dvere (nevim jestli dobre), natazeny vsechny kabely (i do dveri ke kompum), kabely zapojeny do radia, namontovany repraky ve dverich v MDFce (ale problem z puvodni mrizkou) a pripraveny komponenty (woofer, 4k zesik, radio, predni kompa, vejskace, vyhybky, radio)

POTREBUJU: pridelat nekam vyhybky (nevim jestli se vejdou pod tapec), pripvenit vejskace (idealne jim udelat i domecky z laminatu), zkontrolovat to co uz mam jestli je dobre, zapojit vse k sobe a postelvoat aby to hralo jak ma. Dodelat kufr, mam uz narezane desky a pripraveny koberec na potazeni. Dost mozna budu muset jeste tlumit dalsi casti auta, ale zatim je potreba to zapojit abych vedel co a jak.

Jestli se tedy najde nejaky dobrak, ktery by mi dokazal pomoci pokud mozno z Plzenskeho kraje tak rad prijedu a necham si poradit (pomoct). Jestli se nekdo najde tak predem moc dekuju. Honza

foto k příspěvku  od Slejdy

o 28.07.2008, 15:28 | Slejdy
takhle nejak dopadlo moje prvni tlumeni dveri s pomoci kamarada tady z klubu.

o 28.07.2008, 15:31 | Slejdy
to co jsem mel v aute predtim. btw ten Tesco basak jsem dostal zadarmo abyste se nelekli, ze bych do neceho takovy investoval ;)

o 28.07.2008, 15:33 | Slejdy
nevim jestli z tyhle fotky bude neco uzitecnyho poznat, ale pro predstavu jaky mam dvere a kam umistit vyhybky.

o 28.07.2008, 16:52 | Slejdy
btw chtel jsem to napsat na konec a ted koukam, ze jsem na to zapomel... samozrejme praci bych zaplatil popripade i material.
o 29.07.2008, 09:41 | Petura
to je Civic :o)
dveře vypadaj dobře olepený, zbytek poznáš až zahraje repro ve dveřích ... , kabely už máš natahaný, tak kde je problém? osaď dveře reprákama, výhybka by se měla bez větších prlbémů vejtí za tapec pod madlo dveří, výškáče si prozatím přichyť na trojúhleníčky k zrcátkům a můžeš začít poslouchat a vychytávat mouchy v nastavení a tlumení dalších částí auta ...
o 29.07.2008, 15:35 | kelso3611
Ihlickovu penu nalepit na tapacire,aj vyhybku olepit z penou a mas to...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.384 sekund.