Navštíveno 3314x

Ma nekdo zkusenosti s timto tlumicim materialem?
Zda drzi?
Jestli se v lete neodlepuje?
Jak se s nim pracuje?
Chapu ze vibraflexu se to rovnat asi nebude,ale potrebovali bychom s tim vytlumit patery dvere,takze oproti vibraflexu by to urcite byla znacna uspora.
Ale jestli to za to stoji?A nebude s tim spis vic problemu?
Diky vsem.

dej vibraflex-s tim se velice dobre pracuje nekdy neni dobry setrit to se obcas nevyplaci

25.07.2008, 10:33 |
Lucass | Upraveno: 2008-07-25 10:44:22
To usetri tak mozna s vibraflexem =o) 800,-/m2 a Doromat 1150,-/m2
Co je na to vibraflexu tak dobreho? dit je to prej podobne TBP. A ze se s tim dobre pracuje, je mi taky vcelku jednou s Dynamatem xtreme se dela docela hrozne, ale funguje...
Potrebuju vytlumit kufr tak premyslim jestli tecsound, nebo, vibraflex, TBP, proste neco levnejsiho co by jste pouzili?
Divally: vzhledem k cene bych sel do vibraflexu, kvalitou to bude asi dost podobne.
Na doronelu je akce pri odberu 10kusu je za 800,- tak to cenove vychazi stejne. Jinak vaha taky shodna 5kg/m2 jako vibra...
Vibraflex je mozna vzhledove podobny TBP, ale kvalitativne je to hodne odlisne. Puvodne jsem si take rikal, ze je Vibraflex stejny jako TBP, ale kdyz jsme s Vibraflexem vytlumili prvni dvere, divil jsem se jaky to melo zvuk.
Mame i par aut vylepenych komplet vibraflexem a lide jsou nadseni, takze asi tak :-)
Navic TBP chtelo vzdy nahrivat, kdezto Vibraflex staci dat na slunicko a horkovzduska uz neni potreba.
Srovnavat Vibraflex a Tecsound je jako felicia vs superb :-) Doromat neznam, neumim porovnat.

25.07.2008, 12:33 |
Lucass | Upraveno: 2008-07-25 12:36:14
Jj, prave kdyz si predstavoval vibraflex, tak z toho vyznelo ze je podobny TBP. Do Tecsoundu se mi moc nechce protoze na nej bylo spoustu spatnych ohlasu a cena zas tak rozdilna taky neni, z TBP co jsem mel ve starym aute jsem uplne unesenej nebyl a dynamat mam na dverich, je supr, ale kufr by vysel na ranec, tak asi zkusime vibra jakej bude. 2mm bude stacit? Nemam tam zadnej masakr 600W RMS v uzavrence.
A co treba srovnani s Dynamat original, ten bych jeste zaplatil...
2 Lucass: musim jeste opravit chybku v eshopu - vypisuje to tloustku tlumicich materialu pouze na cela cisla, ale spravne ma Vibraflex 25 tloustku 2,5 mm
ta 25ka ti v pohode staci, zadny strach
v porovnani s dynamatem Original mi prijde urcite lepsi, tam nevaham

26.07.2008, 10:23 |
Divally | Upraveno: 2008-07-26 10:24:10
Pokud me zrak nešálí tak by ten Doromat mel byt to samy co platy Sinus Live.
Lucass >> aha ted na to koukam...mel sem za to ze Vibra je 50x50cm tak proto mi to prislo vcelku drahy.
Tak jestli to vyjde nastejno jako doromat tak neni nad cim premyslet:D

26.07.2008, 17:50 |
MikeD zdravím, potřebuji poradit.Chci si vytlumit přední dveře ve VW GII ale bohužel nevím jak na to, co a kde použít, co čím vytlumit a tak....věřím, že ste mnohem zkušenější a poradíte jak na to a co a kam použít.Jinak má představa je prostá, vytlumit dveře a do dveřní kapsy dát mdf kroužek (tady nevím jakou podložku mám použít) a pak jen 13ky kompa.
Předem díky za rady popř foto.....
MikeD >> ohledne postupu pri tlumeni mrkni treba na
[ Link ] a ohledne toho co pouzit...to se tu celej thread dohadujem...
2 MikeD: muzes pouzit prave zde reseny Vibraflex 25
[ Link ] pro vytlumeni obou prednich dveri ti postaci 4 platy
pak jeste pouzivame brax exvibration, ktery davame na tapecak, tim ho zpevnis a na stycne plochy opet staci male kousky vibraflexu:
[ Link ]

27.07.2008, 20:15 |
MikeD 2 prohifi.cz :
1 link je jasný, ale ten 2 link - to jako na dveřní tapec z té vnitřní strany?
Ještě malá otázka, jak vyčistit tu vnitřní stranu plechu ve dveřích, vždyť je to hrozně mastný a jsou tam jen malé otvory, to nechápu jak se tam mám dostat a ještě tam i nalepit ty pláty?
MikeD - pokud máš malé otvory, tak použij Ivoušův postup:
[ Link ] Dveře nejlépe odmastíš přípravkem na čištění brzd.
2 MikeD: presne tak - brax zevnitr na tapecak
zalezi jake mas dvere - nekdy se tam da dostat lepe, nekdy hure. Malokdy to jde snadno (zavidim lidem s Fabkama :-) ), ale s trochou snahy a porezanyma rukama se to da udelat :-)

28.07.2008, 13:37 |
MikeD ještě jedna otázka, dává se nějaká podložka na kroužek z mdfky pod repro?