Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hifi bez zesiku

o Navštíveno 3316x o
o 24.07.2008, 20:44 | norsi
Brachovy dneska dorazili novy repro Crunch 6.5Ci a tak se rozhodl, ze kdyz uz ma novy repro, tak teda obmeni i autoradio. Urcite do budoucna neplanuje dokoupeni zesilovace (nechce po aute nic dalsiho tahat a v kufru vozi skoro porad plnej veci, takze by to ani nebylo prakticky). Jaky autoradio byste doporucili aby hudba hrala co nejlip i bez zesiku? Plus aby melo dobry prijem radia. Nikdy jsem tohle neresil, takze se ptam na radu zkusenejsich. Jak novy tak jety. Cenovy limit nedavam, spis abych mu mohl neco nabidnout. Ale je jasny, ze 20t za radio rozhodne neda... Diky za nazory

o 24.07.2008, 20:54 | Milhauzz
Nu, je jasny ze kazdy ti muze nabizet podle zkusenosti. I bez zesaku s citlivymy repro, lepsi nez originalni kabelazi a tlumenim se da udelat dobra muzika bez zesu. V tomto pripade potrebujes neco, co repra nakrmi. Nejspise bych se drzel znacek Alpine, Clarion, Pioneer. Nejsem prodejce a tak nevim co je ted dobre, tezko rict. Defakto jsem te chtel jen podporit, ze to pujde :)
o 24.07.2008, 21:23 | norsi
to Milhauz: Ja vim, ze treba hudba Harman Kardon co bylo seriove ve starym Range Roveru (predchozi generace) se kterym jsem jezdil hralo uplne fantasticky. A taky nevim o tom, ze by tam byl zes. Brachovi jsem nabizel Rodeka RO500DVD co mi nepouzity lezi uz 2 roky origo zabaleny na skrini a ze koupime zasik. Ale je proti - pry nikde zadny zesik nechce...

Nejakou Alpinu ma - kupoval jsem ji kdysi tady, ale co to je za model si uz nepamatuju...
o 24.07.2008, 22:20 | Frenkie
Pokud se budu drzet v zakladni tride volil bych asi mezi Blaupunkt Sevilla MP38, Alpine CDE-9872, Kenwood KDC-W312 ..... sice alpinka trosku ztraci bodiky na vyhledavani stanic (me osobne by to az tak nevadilo, radio minimalůne posloucham). Kdyby si trosku priplatil tak asi ty stejne znacky jako zaklad + jeste Pioneer. Jinak za 5t se da koupit 9880R, myslim ze idealni radio, prijem vyhovujici, zvuk velmi dobry. Respektive, ted se na me muzou jini zlobit, ale myslim si ze trebas 9884R nebo 9886R jsou na repro ktere bude hrat z radia zbytecne, ale pokud je ochota dat úenize tak proc nee. spis by to chtelo vypsat co to maa a nema mit (BT, USB, prupojeni iPodu,atp) kdyby stacilo tak koukni na [ Link ]
o 25.07.2008, 12:00 | CarMedia.cz (P)
ozvi se mě na ICQ, hodíme řeč.. lepší je se neukvapit.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3453 sekund.