Navštíveno 2598x

chtel bych se zeptat, pouzily jste to nekdo? na co vlastne to je dobre? je to k necemu uzitecne? :) díky
Akorat jsem to zkousel, ale moc me to nedostava, radci to nastavuju rucne... Jinak, nejdriv se musis registrovat na i-Personalize
[ Link ] a potom si tam muzes nastavit Time Correction, Crossover, EQ a vlastni Opening Message (ta nejde nastavit na radiu) - vypalis na CD a pres Data Download nahrajes do radia...
aha, a nic vic tam nejde nahrat? treba nejaka animace nebo ja nevím co... asi to vyzkousím teda, dík
Nn, akorat u ty Opening message se ti pri spusteni radia neukaze napis ///Alpine, ale projede tam auto a ukaze se ti pozdrav docela trapny =o) jo a muzes si tam nastavit svoje narozeniny a potom ti v ten den popreje Happy Birthday =o) i kdyz tohle je urceny pro US verze bez "R"ka, ale myslim ze to tam taky dostanes...
=o)

:) same uzitecne veci. uz se na to divam na te strance, jedne co se mi tam zda dobre je ta casova korekce, tam to jde lehce nastavit. jinak ten crossover si radsi nastavim na radiu jak psals ty... na happy brithday jim kaslu :o).. no tak jsem zas o neco chytejsi. dík za info :)
dal jsem si tam ten pozdrav, nastavil korekci +-, stahnulm vypalil na cd. vlozil do radia dal data download a stejne to nic nenaslo :)
Ja mam 9855 a tam to funguje, tak jedine za by to ta EU verze neumela, zkus to tady
[ Link ] nejde tam nastavit OM, ale TC jo... Loginy jsou stejny.
oki. zkusim jeste tohle..
nebo jsem si rikal ze tam musim treba nastavit vse aby to potom slo v tom radiu. nevim no :) treba sem tam udelal nejakou chybu a proto mi to neslo. ale myslim ze ne snad :)
tak uz fakt nevim :) nastavil jsem tam vse. vypalil na cd a po vlozeni cd do radia mi to zas napsalo no file.. :) kazdopadne dik za pomoc, ted aspon vim na co to je . jeste to zkusim pak vypalit na cd-r ne na cd-rw ale v tom snad problem nebude
Tak to uz taky nevim, s rw by to snad problem mit nemelo. Zkousel si to vypnout a zapnout? =o))
tak jsem to zkusil i na cd-r a to same.. no file :) pri tom jsem tam jen vypalil ten jeden soubor co se mi vytvoril, velikost 64kb "usa01.apn" :)) ty jo vypnout a zapnout sem to nezkusil. zkusim zitra :)
nejde to :) uz na to kaslu :) dik za vysvetleni teda..