Navštíveno 4923x

23.07.2008, 11:49 |
K11 Zdravim.
Potreboval bych vedet jakou velikost ma repro v zadnich dverich u Octavie II. a jestli jsou od radia(Stream) uz v serii privedeny kabely do zadnich dveri.Popr. jaka se doporucuje montazni hloubka.
Moc dekuji.

23.07.2008, 15:15 |
Lu82 oktavka tam ma snad 20cm ale prodavaj se redukce z 20 na 16,5. Ale ted si nejsem jistej jestli sou u O II. 20 ve predu a vzadu 16,5 nebo naopak
jj presne, octavia II ma vpredu 20 a vzadu 16,5. navedeni kabelu nevim, ale pokud setrej jak v kokte I tak nebudou, musis se podivat

23.07.2008, 18:27 |
masz Zdar kabely tam nejsou musis je tahat :-(

23.07.2008, 20:44 |
ivls vzhledem k tomu, že mám stejný auto, tak vždy nakouknu na tento dotaz a nebyl tady jen jednou
proč dávat do zadních dveří - podle mě zbytečně vyhozený peníze
soustřed se pořádně na přední kompa a vysledek bude mnohem lepší - peníze, který ušetříš za zadní kompa, tak přidej na přední - přední kompa jsou základ
ivls: to je jen otázka názoru. Podle tebe jsou to vyhozený peníze, podle mě nikoliv. Rok jsem měl v autě v předních dveřích jak říkáš pořádné kompa a vůbec se mi to nelíbilo. Do dalšího auta jsem ke stejným předním reprům dal další do zadních dveří a je to alespoň pro mě uplně o něčem jiném a to na všechny druhy hudby.
Takže spíš bych řekl, že si to každý musí vyzkoušet co mu vyhovuje..

24.07.2008, 21:41 |
ivls to palmer
znám mnoho lidí, kteří začali, tak , jako já a to, že ozvučily předek i zadek - většinou ovaly a časem se dostaly do fáze, že zjistili, že repro vzadu je zbytečné
nechápu, jak píšeš, že jsi měl pořádný kompa vepředu a nebyl si spokojen - asi si špatně naladil ??
jak píšeš je to si vyzkoušet na vlastní kůži
nevěřím, že když sedneš ke mě do auta, tak ti bude chybět nějaký středobas zezadu - ten by to celý jen kazil
scena má jít zepředu a ne ze všech stran