Navštíveno 5146x

Tak bednu od stolara uz mam a kobrerc tam uz je take ;-)

Tady budou woofry

A co pak to budou za woofry?? ;-)

Zatim jen na test

Jsem teda zvědavej ;o)) !!!
Spinner Audio jsou jen na testovani potom budou muset uhnout jinem.
Ale zatim nemam furt mondeo takze si je ani nevyskousim :-(

Můžeme zkusit v Celdě ;o) !
kurva vis jak je to tezke??
kdo se ma z tim furt tahat?? :-D
jinak bedna je odladena na 50hz
mondeo ma zatim reso 43hz ale jeste nemam strop vytlumene takze na tech 46-50hz bych se mohl dostat

22.07.2008, 12:52 |
Tipo zajímavé štěrbiny,jinak moc pěkná práce,opravdu.
velice pěkná práce ,a neotřelý tvar štěrbin -fakt nápaditý
Pěkná práce, ale měl bych strach z tvaru té štěrbiny, že to bude v tom trojůhelníku "funět", ale jestli je to na drag, tak je to asi fakt jedno.
funet to nebude urcite ;-)
vsechny hrany jsou pochopitelne aerodynamicky upravene
na ty spinner Audio bude zesak zatim colossus XI 2,4kw
potom mam jeste colossus XI 3kw Final Edition
a konec koncu az tam budou Digital Designs Woofry tak tak bude D-Class zesak take od Digital Designs M3 ze zmerenem vykonem 3kw
sterbinu jsem musel takhle udelat protoze jsem nemel vic mista :-(
Kleneex: Nechci se hádat, ale nevidím ani aerodynamickou úpravu, ani zaoblení na koncíh a na začátku. Všeobecně nejlepší je na basreflex kruhový průřez, štěrbina a kor takhle komplikonaná bude mít vždy nějakou zbytečnou kompresi vzduchu. I nejlepší firmy používají kruhový bassreflex značně rozšířený jak uvnitř, tak vem a povrch je aerodynamicky upravený viz. foto.

Kleenex: Tím nechci říct, že zrovna Ty s tím budeš mít problém, ono ta štěrbina má velký průřez, takže asi fakt ne, jak říkáš, ale jako dogma bych to nebral a nedoporučoval. Každopádně vyhrál sis hezky.

22.07.2008, 16:30 |
Kesam Kleneex:pekny to maš.
Vypadá to lépe udělané než mnoho "originálů" zvučných značek!
Dnes se bude testovat ;o))))) !!!

22.07.2008, 22:59 |
trlon vypadá to špicovně:-)))
Vyzera to pekne, len pred tym kym osadis povodne reprosky by som v tvojom mieste vymenil ten reprokabel za nieco kvalitnejsie a hrubsie... :)
jo a nezapomen to poradne nakrmit a hlavne ,,proud´´
Kable nejsou zase az tak hubene jen vypadaji a na 300wrms to zatim staci ;-) potom tam prijdou pochopitelne silnejsi
Jinak testovani vcera bylo zajimave
kazdy woofer dostal neko kolem 600wrms a na to ze nejsou rozehrane a bedna neni stavena na ne to hralo docela slusne
i sousedy se chodily divat co to je za zemetreseni :-D
jeden deda si myslel ze bouchnul kotel :-DDD
Pepe proud mam neboj ;-)
Tuner a presne jak jsem rikal nic tam "nefuni" akorad se cela almera (od zname) trepala !!
Heh no jasne...
Tuner nevies nahodou kde sa da kupit taky BR natrubok aky je na fotke?

23.07.2008, 09:36 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-07-23 09:39:15
frantobmw: Myslím že origo asi nikde, je to patent firmy Bowers Wilkins, ale je jen otázkou času, kdy to nějaký číňan obšlehne a začne prodávat :-D
[ Link ] druhý obrázek a dáš find out more.
Kleneex: NJ, tak při takovém kraválu co to musí dělat asi fakt nic neuslyšíš :-)
frantobmw
muzes mit tihle je to zase patent od firmy Frovena
Je to Aeroport vice info zde
[ Link ] 
Kleneex a kde sa to da kupit potreboval by som ten najmensi 3"...
frantobmw: koupíš ho přes Kleneexe ;o) !
řada lidí tady o basreflexu ví kulový. Kleenex kupodivu nevypadá, že by stál na tý špatný straně.
Tuner: já ti dám aerodynamickou úpravu povrchu :D
Jednak na proudění vzduchu má povrch absolutně minoritní podíl, a druhak aerodynamickej povrch je především striktně hladkej. Někdo si asi pakuje zas na nějakym voodoo a všichni mu to žerou.
Kleenex: vypadá to pěkně. Trošku bych měl strach o tuhost skeletu právě u těch basreflexů, ale pokud je hodně kvalitní lepidlo...
Tuhost neni vubec zadne problem ani neni nutne to primo lepit.
Nekdy staci i Powertape ;-)
aspon na Db drag :-D