Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Doporučte repro a zes.

o Navštíveno 2692x o
o 22.07.2008, 08:12 | go.vojta
Zdravím znalce autohifi.. Vzhledem k tomu, že nemám takový přehled a neslyšel jsem jednotlivé komponenty od různých značek, rád bych si nechal poradit a doporučit jaké repro a 4kanál. Půjde to do passata a jde mi hlavně o kvalitu přednesu a o čistotu než o max. výkon. Repro kompa 16. v autě mám rádio ALPINE CDA9886R i s procesorem a subw. alpine SWR 1242D v uzavřeném boxu a monoblok alpine PDX 1.600. vepředu mám zatím repro CANTON QS 2.160. repro ani zes nemusí být alpine. kdosi mi tvrdil, že PDX 4.100 není moc vhodný. na ten jsem si brousil zuby.. jestli má někdo něco odzkoušené, že hraje opravdu pěkně tak budu rád za tipy.

o 22.07.2008, 12:40 | prohifi.cz
jake penize bys do toho zesilovace a reproduktoru chtel cca investovat?
o 23.07.2008, 19:33 | go.vojta
peníze mám tak představu repro pár do těch 12 a zes asi do 15.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.