Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > help dveře fabia

o Navštíveno 3012x o
o 21.07.2008, 21:02 | tazman
začínam se pouštět do přednich komp na fabči a mam decent problem...sundaval sem zatim jen tapec...potřeboval bych vědět jak dal s tim panelem a jak ,respektive ktere konektory na origo patici pruchodky jde do dveři audio..dik všem za přispěvky...nazorne foto či odkaz na nějake stranky s podrobnějšim popisem by pomohly ;-))

o 22.07.2008, 07:50 | buddha
No možná bys měl nejdřív upřesnit typ fabky.Ta nejstarší ma plech na šrouby,faceliftovaná na nejty.Ale ani jedna nema konektor,jen pruchodku.
Jestli myslíš tu novou,tak to je prej neštěstí,ale neviděl jsem to naživo.Jen jsem si vyslechl hruzostrašný historky o chybějící pruchodce na napajení.
Takže napiš co maš a konkretně s čim je problem.
o 22.07.2008, 19:53 | tazman | Upraveno: 2008-07-22 19:54:23
rok 2003....mno problem..někdo mi pravě řikal že tam neni pruchodka obyč ale konektorovej přechod...tak zjištuju bližší informace co mě čeka než se do toho pustim...s reprama bude pohoda bo ndf na kroužky mam a repro jsou slim..největší obavu mam dostat se do dveří s dratama a s demonaže toho hlinikoveho panelu
o 22.07.2008, 20:00 | Kapka (M)
jukni sem..pred 2 roky jsme delali 2 fabie na finale v Praze
[ Link ]
[ Link ]
o 22.07.2008, 20:24 | tazman
ověřeno.. byl sem se mrknout a ve sloupku je konektor
o 22.07.2008, 20:30 | tazman
to kapka...vyborně..pomuže mi to..dostat se ze zadu od zesu problem neni..to už sem měl rozhozene když sem dělal napajeni a signaly..potřeboval bych detailněj popsat jak se dostat z novou kabelaži do přednich dveří..jak už sem nadhodil...dost mě znervoznuje ten konektor
o 23.07.2008, 07:20 | buddha
No ja dělal 2005 a byla tam pruchodka :)
Asi socka výbavy maji pruchodku a lepší konektor.Každopadně konektor mam v druhym autě a jde to.Co nejvíc vydloubnout a vrtnout 3-4 vrtákem,pak protahneš kabliky každej zvlášt.Sundat kastlik,ale přístup je blbej,mam dojem že se mi tam motalo topení....ale už mi ty auta nějak splívaji...:)
Jo a mě nejvíc dal zabrat zámek a čudlik,to vysápat z toho plechu....jsem myslel že mi jebne.
A máš tam nejty nebo šrouby?
o 23.07.2008, 16:19 | tazman
šrouby...o tom vrtani pruchodky už mi znamej dneska tež řikal...nejty jsou jen na orygo reprech..to neni problem stejně tam přijdou kroužky;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.