Navštíveno 2962x

20.07.2008, 09:34 |
WRC Zdravím mám blbej dotaz, ale nevím kudy mám táhnout signálový a napájecí kabely z kufru k baterce a rádiu? Díky za každou radu.
u felicie jde táhnout hezky pod prahama
napajecí kabely táhnout pravým prahem...a signály levou stranou...tak to mám já ve felči a no problem...

20.07.2008, 11:45 |
Collin | Upraveno: 2008-07-20 11:46:48
Já mám napájecí pod levým a signál pod prahým prahem.
Signalovy kabely je uplne nejlepsi tahnout prostredkem,pokud si s tim chces vyhrat.Napajeci pak levou stranou.Z motoru to jde natahnout pres tu pruchodku,co jse vyvedeno z vnitrku ty hadice na naklon svetel.Tam se kabel vejde v pohode.Jinak pokud si nechces s tim moc parat,tak signaly pravou stranou a napajeci zustava na leve strane.

20.07.2008, 13:02 |
WRC A bude stačit napájecí kabel tou levou stanou 5metrů?

20.07.2008, 13:06 |
WRC Jo a ještě jeden blbej dotaz mám tam dát ty kabely jen tak nebo to dáváte do bužírky?
Kabel po levé staně bude stačit 5m, já ho v bužírce nemám.
ja ho taky nemám v žádné bužírce jen kousky na místech kde je něco ostrého nebo nějaká hrana a přichycený těma stahovacíma páskama
Jako ostatni.Tech 5 metru stacit bude.Zalezi kam budes davat ten zesik.Ja jsem to mel omotany takovou tou izolackou,co je v nich delana el.instalace v autech.Staci ale to postahovat tema stahovacima paskama.
já to táhnul ve felde všechno levou stranou (abych kvůli tomu nerozebíral půlku auta) a těch 5 mětrů je až dost (zbyde tak dobrej 1 metr).