Navštíveno 3467x

14.07.2008, 21:25 |
Lion Ahoj, potřeboval bych poradit s tímhle radiem Becker GrandPrix 7992 jestli s ním někdo nemá zkušenost popřípadě poradit ohledně výkonu jestli to bude stačit. Uvažuju o jejím koupi, ale zaráží mě trochu ten výkon, který je 4x30W (prý 4x18W RMS). Co se týče audia, tak sem amatér a nevím zda to bude dobře hrát. O tomto radiu uvažuji proto, protože se hodí designově asi nejlíp do interieru mého auta. Díky za každou radu.

14.07.2008, 21:42 |
Lion Tady je link jak vypadá + parametry.
[ Link ]
Je to supis radio, ovladnie No.1 a zvukovo takisto super. Od vykona by som nebal, pretože nehuri ako iné znacky s 4x70W,... 4x30 je maximum ale realne vykony radii su medzi 10 az 20W rms. Zaves na nej citlivejsie a menej vykone reprosky a budes spokojen...
Tohle rádio je vážně super,má opravdu pěkný čistý zvuk a duální tuner pro příjem rádia......
Mám na obchodě jeden ks nový ještě ze starších zásob:
[ Link ] nebo ten samý (7992),použitý za 6500,-
Kontakt: 608780187
Becker je fakt kvalita, a to že není popsaný nesmyslnejma výkonama jako některý jiný rádia nic neznamená,má bezvadnej příjem i zvuk
Bude ti to hrát bez problémů, výkonu se neboj, je větší než u větší části ostatních rádií. Jinak super rádio, já mám Indianapolis Pro.

15.07.2008, 20:59 |
Lion Chlapi díky moc za rady, spadl mě kámen ze srdce. Pudu tedy do něj.
To CTS.CZ: Zítra vyrážím na 14 dní na dovolenou, tak tu nebudu, ale jakmile se vrátím, tak se hned ozvu. Zajímal by mě ten použitý 7992(červené podsvícení), záleží v jakým je stavu.
Ahoj Páni znalci.
Potřeboval bych pár rad popř. komplexní řešení.
Dostal sem novou služební Fábii a v ní je origo rádio Dance ve spojení s MAXIDOTem. Chtěl bych origorádio nahradit výše uvedeným Beckerem.
Bude mi Becker fungovat s MAXIDOTem, případně jaké redukce budu pořebovat pro zapojení buď s nebo bez něj?
Ještě bych chtěl k Beckeru připojit iPhona....
Díky za každou radu.