Navštíveno 4162x

04.07.2008, 09:48 |
DaveX Nazdar, hoďte sem nějaké fota jak děláte domečky na výšky do felunky. Nemám elektrické ovládání zrcátek tak tam je to ruční nastavení.. tak je třeba to vzít v potaz..já už představu mám, ale zajímá mně taky jak to děláte vy :)

04.07.2008, 12:39 |
PemaR Ja to u kamose resil jednoduse do tapecu
[ Link ]
a nastavujes si to ako casto kazdy den??? si nastavis raz a jazdis nie?? ja som to zalaminoval cele

04.07.2008, 16:10 |
J0hny prinejhorsim staci i hejbat primo se zrcatkem ;)
Já si nedávno říkal,že má Johny pořád zaprasený zrcátka..:-))
takhle sem to dělal já

jestli chceš, mám celý postup nafocený, možu poslat

04.07.2008, 23:47 |
Olda Já mám sice fáčko, ale je to dost podobný a ten hnusnej šroubek jsem zadělal a celej trojuhelník šroubuji přez otvor za vejškou... tzn přišroubuji domek a pak vsadím vejšku a není problém to kdykoli vydělat. vypadá to líp a je to i funkční

05.07.2008, 03:03 |
DaveX sikula: nee, to je na mně moc jednoduché :)
mishan: klidně mi to pošli na mejla :) mám morel tempo 6 tak ty výšky jsou docela malinké :)
ja mam docela hezky domecek, takze jsem to nezakomponoval a nechal to jenom prisroubovany a jeste to slo nastavovat

08.07.2008, 18:53 |
DaveX Já jsem měl představu to udělat jako mishan, akorát jsem si neuměl představit výsledek a vypadá to nenápadně, lehce a solidně :)
mishan: nechtěl bys mi poslat ten postup na mail?

27.05.2009, 13:12 |
DaveX kdyby tě to zajímalo tak já už mám taky výšky celkem dlouho hotové. Mrkni sem:
[ Link ]
DaveX: Diky,povedlo se ti to doufám že mně se to povede taky tak