Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > JVC kd-avx 44

o Navštíveno 3449x o
o 03.07.2008, 12:30 | srsen600
Smím se optat zda už jí někdo vlastní? Jak stím je spokojen? Ovládání-dotyk.. , displej-obraz , zvuk-kvalita atd.....
[ Link ]
Mám AVX2 a protože jde dobře prodat uvažuji o 44!
Nejde mi, ale do hlavy proč je tak levná je to snad nepovedený kousek?
Dík všem!

o 04.07.2008, 10:02 | srsen600
Mi neřikejte , že jste o ní nikdo ještě neslyšel ani si jí nikdo nepořídil?
o 04.07.2008, 10:21 | FSAL
uz se to tu jednou resilo, zkus hledat, hlavni problem bych videl v ovladani (mozna tam bylo este neco, ale uz je to dyl a nepamatuju si to), ja osobne bych sel spis do AVX33
o 04.07.2008, 10:36 | clown
osobne bych sel do dvou dinu :o) AVX44 jsem jen videl v JVC v jejich predvadecim aute, bohuzel designova install, zvukove zabity a moc se mi to nelibi. zvukove to bude slusny, ale to jedno kolecko by mne umucilo :o)
o 10.07.2008, 18:19 | brenky
tak pro mě to byla láska na první pohled....
objednal, zaplatil, dorazilo, namontoval, dlouhé hodiny studoval a nastavoval ale je to paráda....můžu říct, že jsem nad míru spokojen...samozřejmě na filmy to není, ale super. Zvuk za 1, ovládání trochu horší, ale je k tomu i dálka :o) pak BT - telefonování je super....má to strašně hodně funkcí které jsem ještě ani nestihl ověřit.
o 20.07.2008, 10:15 | petere
brenky
já mám AVX33 a při telefonování přes BT nepoužitelné. Zvuk je úplně bez výšek, tím pádem nesrozumitelný. AVX44 je v tomto směru bez problému?
o 24.07.2008, 21:05 | brenky
tak ja slysim krasne....vse slysim v kompech ve dverich od crunch (hnane zesikem crunch)....
asi zalezi na sestave...ne na kazde kombinaci to muze hrat dobre...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.