Navštíveno 3449x

Smím se optat zda už jí někdo vlastní? Jak stím je spokojen? Ovládání-dotyk.. , displej-obraz , zvuk-kvalita atd.....
[ Link ] Mám AVX2 a protože jde dobře prodat uvažuji o 44!
Nejde mi, ale do hlavy proč je tak levná je to snad nepovedený kousek?
Dík všem!
Mi neřikejte , že jste o ní nikdo ještě neslyšel ani si jí nikdo nepořídil?

04.07.2008, 10:21 |
FSAL uz se to tu jednou resilo, zkus hledat, hlavni problem bych videl v ovladani (mozna tam bylo este neco, ale uz je to dyl a nepamatuju si to), ja osobne bych sel spis do AVX33

04.07.2008, 10:36 |
clown osobne bych sel do dvou dinu :o) AVX44 jsem jen videl v JVC v jejich predvadecim aute, bohuzel designova install, zvukove zabity a moc se mi to nelibi. zvukove to bude slusny, ale to jedno kolecko by mne umucilo :o)
tak pro mě to byla láska na první pohled....
objednal, zaplatil, dorazilo, namontoval, dlouhé hodiny studoval a nastavoval ale je to paráda....můžu říct, že jsem nad míru spokojen...samozřejmě na filmy to není, ale super. Zvuk za 1, ovládání trochu horší, ale je k tomu i dálka :o) pak BT - telefonování je super....má to strašně hodně funkcí které jsem ještě ani nestihl ověřit.
brenky
já mám AVX33 a při telefonování přes BT nepoužitelné. Zvuk je úplně bez výšek, tím pádem nesrozumitelný. AVX44 je v tomto směru bez problému?
tak ja slysim krasne....vse slysim v kompech ve dverich od crunch (hnane zesikem crunch)....
asi zalezi na sestave...ne na kazde kombinaci to muze hrat dobre...