Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 10CM koax do palubky?

o Navštíveno 1058x o
o 18.02.2008, 16:45 | shotik
poradite nekdo neco do palubky ? cenovka nekde kolem litru nejlepe ale aby to neco zahralo :) asi nema cenu tam rvat kompa takze proto koax. diky za infa

o 18.02.2008, 19:13 | CarMedia.cz
mám odzkoušené Powerbass S402.. myslím, že přesně to, co hledáš.. [ Link ]
o 18.02.2008, 20:33 | DaveX
já myslím, že by byly zajímavé i tyto gz [ Link ] .. ale v tomhle rozměru si myslím, že to je skoro jedno..
o 18.02.2008, 21:19 | shotik
hm tak do palubky vetsi nenacpu bohuzel :/ a tapecy se mi rezat enchce
o 18.02.2008, 21:32 | Frenkie
shotik ten mejlik odpoledne byl ode me, ale kdyztak pokud by ne neco k Bull Audiu 400 zajimalo zeptej se. hodil bych ti sem odkaz na svuj e-hop, ale zatim mi jeste bohuzel nejede :( tak proto mejlik jinak neco malo najdes tu [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4571 sekund.