Navštíveno 2209x

...na ozvučení spotřebáka, aby tam něco hrálo a když už, tak jsem alespoň zpevnil tapec pod repro. Třeba někdo najde inspiraci. MDF nebyla po ruce, takže jsem musel šáhnout po 18mm DTD nebo lépe řečeno laminu :o)

očalouněno nejbližším odstínem co jsem sehnal v první prodejně

Zezadu připevněno na tapec samořeznýma šoubama

Dva šouby zapuštěné a jsou skrz plech dveří a zezadu je dírou pro repro dotažená matička

Hotovo1

Hotovo 2

Honí to jen rádio clarion

Kompa Mac Audio 2.17 (vykopávka, ale nehrajou špatně). Výškáče na palubce pokud možno směrované na ucho a dal jsem i volant, který se dá alespoň nějak držet na rozdíl od toho sériového :o)

ahoj, máš to pěkný, můžu se zeptat kde jsi sehnal ten volant? Jinak kdybys šel dál -zesilovač, sw atd. můžu poradit co kde tahat;-) už to mám za sebou..
Volant jsem koupil před asi 5 lety do druhého auta normálně v obchodě v Plzni. Firma se jmenuje Auto-moto Nový. Zda jde sehnat i dnes netuším a vyšel tehdy asi na 1000,-
Jinak TUS tady fakt nehrozí, protože auto stojí občas i venku a je na běžné ježdění, ale díky za nabídku.
jo tak to naše taky, vše je udělaný tak, aby nic nebylo vidět...a když se do auta někdo podívá, bude mě srát spíš ta práce než komponenty...no litr je moc, ale mrknu, díky!
pěkný,funkční,levný :)
mě se to líbí,lepší jak milion blikátek a podobný hrůzy :)
dal bych ten středobas ale nahoru....vypadá že by se vešel :)

18.02.2008, 19:34 |
choze co jsi u toho pil, že ti to trvalo tak dlouho? :o)

18.02.2008, 20:21 |
DaveX Máš vytlumené dveře??? buď jsem slepý a nevidím to nebo nemáš??

18.02.2008, 20:38 |
Zaky Pěkný,dělal jsem kdysi na formanoj něco podobnýho,ale ten tapec je zlo,až ty novější fáčka maj pevnějši výpln dveří.
buddha: Taky jsem o tom přemýšlel, ale byl by víc na očích, takhle tam není na ulici ani vidět. Samozřejmě z hlediska zvuku by to lepší bylo.
choze: Kupodivu nic, ale to auto bylo holé. Takže vytáhnout + a kostru, udělat a zabudovat kaslík na rádio, natahat kabely k reproduktorům, odvrtat dvojitý plech na sloupku pro průchodku oválného tvadu, takže pak ruční pilování, kabyly od výškáčů bez rozebrání palubovky byl taky porod, hrál jsem si drátem asi hodinu no a pak samotný kroučky a tapec taky něco zabrali. Začal jsem v sobotu odpoledne a zabralo to i celou neděli... Holt do týmu EMMA@work bych se nehodil, všechno mě to trvá :o)
DaveX: Zatím netlumil, čekám až co mě zbyde z druhého auta a pokud něco zbyde, tak i vytlumím. Pokud ne, tak na to kašlu, kupodivu nic výrazně nechrastí a priorita byla cena, takže další pláty do spotřebáka kupovat nebudu, pokud nezbyde.
Jen jestil taky trochu pracuješ, na tom druhém autíčku. To je to žluté, aby si na něj nezapoměl.
Dragster: No zatím vůbec, ale už mám rozměřenou výstuhu do kufru a koupil jsem mu nový volant raději i s rukavicema aby mě nebyla zima :o))
[ Link ]
ta luta šáde bude litat naky šlehy rallye?ze je tak sportovne naladena s tim volantem a rukavickama :D