Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vyjížděčka NAVMAN

o Navštíveno 1800x o
o 18.02.2008, 13:50 | bafis
Koupil jsem tenhle stroj [ Link ] a potřeboval bych několik rad. První problém je že v pohodě hraje, ale jak otočím klíčkem tak skočí mute, asi pomůže vytáhnout drát, to uvidím dnes odpoledne až mi to tam bude jeden známej inplantovat. Další problém je, že nebere normál DVD, ten co to prodával říkal že to musí bejt formát mpeg, ale to je dvd, dal mi k tomu jedno dývko a to v tom frčí, dám jiný, nic. Potom by mě zajímalo jestli se dá někde pořídit, nebo stáhnout cd s mapama do navigace která v tom je, protože to jsem k tomu nedostal a poslední věc je TV, stačí tam jen zapojit třeba tohle ?? [ Link ]

o 18.02.2008, 19:28 | Aligátor
proč jsi nekoupil neco normálnído a měl by jsi klid :-(
o 18.02.2008, 19:46 | bafis
Za ty prachy....jen to trochu vychytat.
o 18.02.2008, 20:03 | Aligátor
no je to věc názoru jo a ten notes bohužel není jen abys věděl že jsem nezapomněl už je asi někde na smetičti
o 18.02.2008, 20:22 | bafis
Dík, už jsem sehnal jinej.

Jinak to mám zabudovaný a bere to CD romky a problem mute taktéž vyřešen, takže v poho. Jen bych potřeboval poradit s tím ostatním. Rozumí tomu trochu někdo ?? Díky.
o 18.02.2008, 21:56 | cendler | Upraveno: 2008-02-18 21:57:24
Tak pro začátek by mě zajímala cena?
To že ti tam skáče MUTE, bude asi jenom tím že kabel na umlčení rádia, máš napojený na nějaké spínané +, takže odpojit a je to, takže odpojit kabel nechat ho volně a je to, barvu kabelu netuším, ale v návodu to musí být.
Pak pokud ti řekl že to musí být formát mpeg což je divx, a podle návadu to divx neumí, pak mě napadlo pokud ti tam nejde obyč DVD, tak jestli to není dotažené z USA a nezná to evropskou normu, dá se to zjistit na rádiu, teď nevím ale jak se to zjstí.
Mapy pro tohle bude asi největší potíž si myslím, zkus google, ale pochybuji.
Podle návodu by to mělo mít DVB-T na co by se hodila trochu lepší anténa, ale to nevím.
o 18.02.2008, 22:32 | bafis
Mute je vyřešeno, byl jen špatně přepojenej drát, hnědej.
Na tom rádiu se to dá zjistit podle stanic, v americe nemaj lichý, to zejtra odzkouším, ale mám za to že navman je německá fitma, ale nejsen si jistej.
S těma mapama moc nepočítám, ale kdyby někdo měl nějakej nápad byl bych rád, třeba by tam šel tomtom ??moc se v tom nevyznám.
Co je lepší anténa ?? Abych nekoupil něco co mi bude k ničemu.

Jinak koupil jsem to za 5, což si myslím je dobrej kauf, teda pokud na tom budu mít co pouštět :-)
o 18.02.2008, 23:00 | cendler
Jasně rádio máš pravdu, nevěděl jsem jestli liché nebo sudé, tak jsem nechtěl psát kravinu.
Ty mapy to ti asi nikdo neřekne, možná bych prostě jenom zkušel jestli se nějaké chytnou.
Stou anténou, hele podle té stránky bych i řekl že to TV nemá, ale že ji tam můžeš ale připojit.
o 18.02.2008, 23:09 | bafis
Uvidíme, třeba poradí někdo kdo tomu rozumí, já jsem v tomhle mimo.
o 19.02.2008, 01:03 | Shr3k
Navman používá software SmartST 2005, což ti tam píšou. Nicméně by určitě stálo za pokus hacknout ten blackbox, protože zřejmě běží na Windows CE, a nahrát tam něco domácího (iGo, TomTom)...
o 19.02.2008, 08:40 | bafis
Šreku dík za radu, ale v tomhle směru toho moc nechápu, takže moc nevim o čem je řeč. Nevíš kde, nebo kdo by mi to udělal ?? Dík
o 19.02.2008, 18:53 | bafis
Tak jsem tam dneska zkoušel dávát různý dvd, pár jich hrálo a u většiny šel jen zvuk a na obrazovce to psalo nějakej eror. Tak už fakt nevim.
o 19.02.2008, 19:11 | cendler
a máš zapojený kabel pro ruční brzdu, aby jsi odblokoval obraz?
o 19.02.2008, 20:30 | bafis
tak to mě ještě nenapadlo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1726 sekund.