Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ozvučení felicie pickup

o Navštíveno 1640x o
o 17.02.2008, 10:04 | martin.pickup
Prosím vás o radu mám felicii pickup a chtěl bych aby to dobře hrálo. Potřeboval bych poradit s komponenty, chtěl bych i basák, ale je tam dost málo prostoru a pod nohy spolujezdce nechci nic dávat protože jezdím hodně často ve dvou...cena za komponenty rozumná...třeba i jeté věci

o 17.02.2008, 10:14 | clown
napadl by mi plochej basak, tam za sedacky, jak je tam ta kapsa na veci :o)
plochace jsou cca 6 az 8 cm hluboky, tak mu udelat plochou dlouhou uzavrenku .., pod sedacku nejaky zesik :o)

taky jsem mel cest s timhle smejdem ceske vyroby jezdit :o( sedacky az vzadu a furt malo mista :o(
o 17.02.2008, 12:34 | prohifi.cz
mam ted super basak od Kickeru, jeste neni na webu, ale hodim ho tam

totalne me okouzlil - ctercova membrana, rada L7
8", takze 20x20 cm

ozvucnici chce tusim 20x20x25 cm vnitrni rozmery, to je fakt kosticka, treba by to bylo reseni - o zvuk a tlak bych se vuuubec nebal :-)
o 17.02.2008, 19:05 | martin.pickup
To Milan-prohifi.cz : A na kolik ta sranda příde ?
o 18.02.2008, 13:32 | buddha
v sobotu jsem ho měl v ruce....rozkošnej basáček,prvotřídní provedení.přemejšlim kam ho nacpat :)
o 19.02.2008, 11:10 | pepe689
jenze to je pro hubeny šášo ne pro tlustoštíhlý
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1669 sekund.