Navštíveno 2487x

13.02.2008, 19:29 |
johanik | Upraveno: 2008-02-13 19:32:52
Tak jsem zase trošku pokročil, tentokráte jsou upravené domečky na novýé výšky na A sloupek již v nové barvě. Co na ni říkáte ? Jinak v téhle barvě bude později i celý kufr, dveře a další detaily.
Jinak dveře asi příští týden budu řešit s čalouníkem a pak už taky lak, tak sem na to sám zvědav.
Tady jsou původní domky a následují nové

13.02.2008, 19:30 |
johanik | Upraveno: 2008-02-13 19:31:13
kuaa, mooc hezká červená, i domeček co je to za odstín? asi něco spešl co? ;-) :-)
Je to Xmas Candy red a nazivo snad jeste hezci :-))
jj nazivo je kraaaasna :-)))

supr lak ale porad sem vic zvedavej na ty dveře :))

13.02.2008, 22:24 |
choze no a pak že máš olšové ruce :o)
vínová a černá to bude super
hlavně obdivuju to odhodlání se v tom furt vrtat ..
jak jednou něco udělám tak to tak je dokud to funguje, maximálně vyměním za něco ve stejných rozměrech aby se nic nemuselo předělávat :o)))
Když jsme u těch domečků. Je lépe na SQ směřovat výšky spíše někam nad průsečék na d řadící páku a napo více na řidiče?
čím se dostane scéna více dopředu. Je mi jasné že to chce odskoušet dle typu výšek ale co si o tom myslíte?
Hezký pane, jsem zvědavý na celek.
Choze : No, jak se to vezme, je to prave hlavne lakyry :-)))
Petura : Uz je to snad naposled, uz se mi do toho vazne nechce vrtat :-))
TUner : Nejsi sam :-)
Zatím to vypadá moc hozky, ale ta loňská zástavba i komponenty byly určitě lepší ))))). Už se těším na první měření a chci to vidět na živo.
Já jsem ještě nezačal, ale už taky musím, nebo ani nevyjedu.
Dragster : nerejpej jo :-))) A co sem rekl posledne, to stale plati, komponenty zustavaji :-)
krasny odstin, ale hlavne ten roksor v metle je luxusni:)
Johanik : Kolik stojí ta barva a kde by se dala sehnat ?
Barva nestoji nejak moc, sehnat se da na netu, musis hledat, zas ji nemusi mit kazdy :-)))
Nemůžu jí najít...napiš mi kdyžtak na mejl kde se dá sehnat.díky
Opět jsem mírně pokročil, tady pro ilustraci dalsi 2 fotky..

20.02.2008, 09:36 |
hoff to už je v plniči? a dej sem ještě prosím link na první část, nějak mi to nejde najít
TAdy mas zacatek -
[ Link ] a tady je pokracovani
[ Link ] V plnici to jeste neni, ted se budou delat diry na madla a pak navsteva calounika a lazeni detailu

20.02.2008, 12:00 |
hoff děkujuu
ale nevim - bud jsi vyměnil tapecy za jiný, nebo máš nejakej šedej kit . . . a i s tím vroubkem nad kapsou jsi si vyhrál . . nebo se nechám podat :)
Nic jsem nevymenil :-) Zelenej byl skelnak, pak na tom je klasickej a tohle posledni sam nevim cece, ale plnic to jeste neni, ten bude pozdeji :-)
S tim vroubkem je to schvalne, to se nech podat, ale vlastne i ja sam, pac nevim co rekne calounik :-)