Navštíveno 2435x

Poraďte prosím, jakou bych měl zvolit hifi sestavu do auta v porovnání kvalitavýkon do 25000 , v případě, že máte obchod nabídněte. Děkuji
chtelo by to nejdriv napsat typ auta,jakou poslouchas muziku,jestli chces spis SQ nebo tlak,je toho hodne....
spis SQ ja na mereni nejsem , jde mi hlavne o kvalitni poslech
mam Nissan Almera Tino a zastavbu z MDF uz mam pripravenou
aku zastavbu? bolo by foto?
na poslech je vhodna kombinacia 2pasmo + sub na 4 kanalovy zosik

12.02.2008, 22:26 |
jute maxxik: Písal som Ti na mail.
mohu nabídnou dva vynikající zesilovače jako článek do Tvé sestavy. Bud Soundstream Rubicon 600-4, nebo Zapco Reference 350.2
viz:
[ Link ]
maxxik mozna by chtelo specifikovat co si prejes , jinak nabidka do Peta_R19 je pekna , ted by zalezelo co si zadas , mozna bych dal 4k PAB4100 (Peta jeden ted dal do drazby tak by Te mohl vyjit na pekne penize)
v tej cene rozhodne jazdene veci a vsadit na osvedcene produkty, konkretne rubicon od martana je super, len neviem, ci by si sa cenovo zmestil...
zatim moc děkuji, je vse velice lákavé, pokud by někdo vědel o nějaké dobré sestavě od Alpine?sem na tu znacku vysazeny
Alpine je spicka pouze na autoradia, co se tyce repro a zesilovacu, tak je to sedy prumer.
ako martas, okrem radii/MM v kazdej cenovej kategorii najdes lepsi vyrobok od nejakej inej firmy

14.02.2008, 22:52 |
Mááša já bych vzal nabídku od Peta_R19, s MbQuart budeš určitě spokojen
kdybys chtěl s něčím poradit, tak dej vědět ;-)

15.02.2008, 09:08 |
Marv Pokud bys chtěl řešit sestavu dvěma zesilovači, tak ti mohu nabídnout pro sw monoblok audison LRX 1.400. Je to taková ověřená jistota :-)
takze alpine nebrat:?
a co hifonics?
Hifonics ANO, zesy a suby super, repro bych doporucil poslechnout,ale za ty penize spicovy (me se zvukove libily) jinak test repro byl v poslednim cisle Car a hifi
Hifo je na zesilovače a sub určitě lepší volba než Alpine, repro se ale dají sehnat opět v každé cenové třídě lepší.
maxxik : jako Frenkie.. Hifonics je super volba-síla a kvalita, pokud se chceš ale víc přiklonit k SQ, repro bych doporučil od MBQ. Kombinace ozkoušená a funguje moc fajn. :-)