Navštíveno 1736x

12.02.2008, 09:51 |
Alííí Mám ve služebáku rádio Pioneer na MP3 (typ teď z hlavy nevim), a tak dlouho jsem tam ladil muziku (zes. + sub), až jsem si na rádiu škrtnul drátkem REMOTE o kostru.
V tu chvíli rádio chcíplo, a teď je mrtvý. Pojistka OK.
Otázka: Vydělal jsem si?
spinanim o minus? to by nemel byt az tak veliky pruser, podle me... odpojit od napajeni, enchat vychladnout a vybit kondiky a zkusit znova
který pojistka je OK? Ta na rádiu, nebo ta v autě? Protože ona vždycky odejde ta v autě :o)
no zrejmne je v haji tranzistor na spinani remote ven z radia,no mohlo se tam posrat i neco dal,proto nejde zapnout....
michal:co chces nechavat vychladnout???..o))))
neni to trouba na kure..o)))
aliii:no a zkontroluj zda tam jde skutecne napajeni jak pise escudo....
jinak oprava podle me nutna a asi sis vydelal..
ja nevim, a nevyhodilo Ti to jen pojistku na tom svazku k radiu?
tohle se mi taky stalo... radio pak nespinalo zesik ale hralo normalne... a kdyz jsem ho prodal s tim ze nespina vystup na zesik, tak vyslo najevo ze najednou spina...
i kdyz to ale bylo r/////Adio, ne Pioneer... :O))
///A - to jsou takový ty kolotočářský discorádia, ne? :o)

12.02.2008, 13:32 |
Alííí Pojistka na rádiu je OK, na zesíku taky (o ten tu teď nejde), a napájení do rádia jde.
Odpoledne to jedu dát skouknout ke kamarádovi elektrikáři, tak uvidíme. Kdyžtak z toho šroubovákem vypáčim CD, a házim to z okna...stejně to nebylo nic high-endovýho.
jde do něj ze žlutýho i z červenýho?

12.02.2008, 15:47 |
Alííí Zkoušel jsem jen červenej.
Zkusim žlutej...a kdyžtak zítra budu chytřejší.

13.02.2008, 13:05 |
Alííí Tak opravdu byla chyba v autě, proud šel sice do červenýho do rádia, ale jelikož mám kvůli paměti přehozenej červenej se žlutym, tak vlastěn z auta šel proud jen ve žlutym, červenej byl KO.
Vyřešila to pojistka, a větší opatrnost při zapojování remote... :o)
Už mi to zase duní.
JUPÍÍÍÍÍÍ

13.02.2008, 21:44 |
clown :o)))
happy end :o)