Navštíveno 1804x

Zdarec potreboval bych poradit nejakej dobrej zesik do 3000kc na tubu.Diky
Někdo tu v bazaru nabízí Carpower HBP 1502. na tohle supr zesák. A pokud by jsi chtěl novej, tak ti ty tři tisíce budou na tohle stačit taky.
jo taky sem se po nem koukal,nevypada spatne
Měl jsem ho na basáku do můstku taky a předvádělo to slušný výkon. Teď s tím táhnu předky a na basu mám monoblok. Ale na tubu bude ten carpower až až.
[ Link ] Zdar:o)
Toto má naměřenejch 333W a za ty prachy bombice! Má to i plynulej basseq, pohoda:o) Lepší v týhle třídě neznám.
HBP 1502 je hodně slušnej zes.mám ho v kufru a fakt bomba:)))
myrryn88: Nevím co je to přesně za tubu, ale zatim jsem neslyšel žádnou tubu která by hrála dobře, vždy to byla hrůza.
Ty si spoky se zvukem tuby ?
Fridoom:jj Tuba is FAKE))))

09.02.2008, 11:18 |
Zaky Jako ostatní,Hpb 1502 pro tvou potřebu super zes. za dobrý prachy !
Mam a potvrzuju!!!!!!Bez konkurence!!!
ja prave chci jenom tubu uz i z kvuli mistu a od jakziva je pro me tuba proste tuba no
Hmm, tak to jsem asi vždy slyšel špatné tuby, protože když porovnam ten samej SW v boxu a pak v tubě, tak je tam rozdíl dost znát.
JJ mel jsem moznost slyset sub Bull audio kamos ho ma v tube a ja v origo boxu jednou ke me prijel dal jsem to do svyho auta a hruza jen to tam jakoby huhlalo basy se my zdali daleko mekci nic jsem nedelal s nastavenim nechal jsem to tak jako to mam ja fakt jako tubu ne ale on to ma spis kvuli mistu jako zde myryn88,a zda se mi ze to v boxu i lip tlaci!)))
jeste mi poradte jakej subwoofer k tomu zesiku 20mm do tuby??taky max do 3000kc nebo bazar??!!
chtel sem se zeptat jestli by hralo dobre kdybych dal 2 sw carpowery SP-167C na plato se zesikem HBP-1502.Jo to asi hodne blba otazka ale ja tomu fakt moc nerozumim.
Já myslim,že ten zes je na ně moc silnej ten zes má psanejch 175W RMS a sw jen 50W pokud se nemejlim tak zes má mít 50-80% W Rms z toho co má repro.
No ale ty carpowery nejsou free air takze je do plata nedavej to je blbbost,ale ty stejne shanis 8 basacek ne???
jojo 8 basacek kterej by si s timto zesikem naramne rozumel (tuba!!!!)
Mno mozna i to JBL-ko by nebylo spatny a vykonem by si to melo krasne rozument!
[ Link ] tak pujdu do tohoto,i cenove se mi libi
ja mam totiz v tube a carpower SC-167 a ten zesik by ho rozerval
JJ Rockfordy sou dobry!!!
Tak to sem rad!Ale doufam ze si ho nechal radne rozehrat???!!!!!!

16.02.2008, 12:13 |
MaxxT widlák85: To se pletes hodne, zesilovac je lepsi mit vzdy silnejsi nez reproduktor... kvuli limitaci zesilovaci pri jeho maximalnim vykonu..
jo sem na něj ještě opatrnej