Navštíveno 1291x

Ahoj lidi zna nekdo tuhle znacku jak jste s ni spokojeni?
ja mam par veci co se zachvili daji do auta...ale potreboval bych casem asi jeste jeden zesik protoze ten muj je na to slabej....
Vím ze je to neznama znacka ale myslim si ze je to kvalita...co vy na to ?

07.02.2008, 12:31 |
clown neznama neni,
dovazi to brnensky incar :o) co si pamatuju, tak to bouchalo dobre .., spis tlakarina nez SQ, dle meho nazoru ... :o) resp. co jsem slysel
pribuzna znacka je FLI
vim kdo je dovazi
mam vibe slick a7
a mam cbr twin 15
a kapacitator
ma nekdo prakticke zkusenosti ?

07.02.2008, 14:42 |
Yawor kapacitátor ? To je takovej ten velikej kondanzátorotor co...
co ? :D
mam jen 1,5F:) neni velkej :P
myslel jsem kapacitor promin jsme se spletl :)

07.02.2008, 15:09 |
Yawor ;o)
já slyšel jejich SW v BR ozvučnici a nějak mne to nenadchlo, ale bůhví na čem to měl dotyčný napíchnutý. Ale za ty prachy to, jak psal clown, mlátilo obstojně...
jsme zvedavy jeslti je tady vubec nekdo kdo vlastni stejnou znacku :)

07.02.2008, 22:06 |
Zip nechápu na co se to tady vlastně ptáš, když to sám máš, tak to zapoj a poslechni. Stejně by se nic nezměnilo, ani když by ti tady bylo cokoliv řečeno.
Jinak Vibe, jak už bylo řečeno, neznámá značka není.
myslim si ze za tie peniaze dost vela muziky.Paci sa mi spracovanie a aj balenie ich produktov.Zosiky maju vykonu az az a aj kompa hraju dost slusne,len sa musia poriadne rozohrat.
zip jde mi o to ze se chci seznamit za lidi co maj tuhle znacku :)
jinak jsem chtel repra vibe ale vzal jsme ty hifonicsy zeus :) dopredu i dozadu
jinak jak rikate ze je to levna znacka mi rpave neprijde za ty penize se da sehant vyssi vykon ale podle meho je vibe kvalitni svym spracovanim

08.02.2008, 11:03 |
Padre spaly- už jsem ti to psal a stejný názor má i clown,za ty peníze co jsi to koupil se to dá,mamontuj poslechni a pak můžeš řešit dál ,jestli si to necháš a líbí se ti to nebo to půjde pryč,protože to není podle tvých představ
ahoj padre
no ja se chci jen proste zeptat jestli ji nekdo ma :)
protoze jsme jeste nevidel aby to tady nekdo prodaval a tak ...mel bych to instalovat pristi tyden konecne ..ani nevite jake jsou starosti z radiem z usa :)

08.02.2008, 12:47 |
Padre umí jen liché stanice no a čtení dvd je na tom jak,
jestli ho nechceš tak ho za 5000kč vemu na parádu do Alfy :-)
ted mam problem pri instalaci kdyz mam 50 tku kabel tak se mi to nevleze do kapacitoru jak se postupuje ?

08.02.2008, 15:31 |
clown pouzij rozvodnej blok
Montovali jsme todle to do auta a hralo to prekvapive dobre za ty penize nic lepsiho neni musim uznat tak že hura do toho

09.02.2008, 10:44 |
Toxxx Jedine VIBE... Mam toho plne auto... Okrem zesakov.... Ale bassaky,kompa, vejsky nemaju chybu... Hra to moc skvele!!!!!
toxx je pravda ze t jejich zesiky josu jaksi slabe na ty woofery nemyslis ?