Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dotaz bassreflex

o Navštíveno 1313x o
o 07.02.2008, 01:27 | grebec
prosím o radu.stavím novou bednu pro magnat ad300 vzhledem k místu nemůžu br nátrubek dát zepředu vedle repra má mít 300mm + cca 15cm od stěny což by mi nevyšlo tak se chci zeptat jak by to hralo zda to tak může být když bude za reprem podélně přesněj na boku boxu vespod nebo nahoře to teprve uvidím.projistotu sem to načmáral.nebo ho můžu dát směrem navrch ale taky by musel jít částečně za reprem.chtělo by to holt větší kufr nějakýho kombíka :-)

o 07.02.2008, 01:28 | grebec
o 07.02.2008, 01:28 | grebec

foto k příspěvku  od grebec

o 07.02.2008, 09:21 | Kicker18
No myslim si ze to tam muzes dat.Muzes ho dat takrka kamkoli ,ale hlavne aby mel kolem sebe dost mista na vydechovani!
o 07.02.2008, 12:10 | grebec
kicker:no když to dám doboku tak ke stěně kufru mu zbyde asi 30cm tak doufám že sa to nebude nějak výrazně projevovat nějakou deformací nebo potom ten br dat směrem nahoru a udělat nad dím díru do plata ale to se mi moc nechce i kvůli zlodějů nemusí nikdo vědět co tam mám.
o 07.02.2008, 12:16 | Kicker18
No tech 30 cisel by melo normalne stacit!Rozhodne lepsi nez ta tvoje druha varianta!)))Nebo pokud by jsi dal do hajzlu plato tak dej bassreflex nahoru to uz je jedno.
o 07.02.2008, 12:27 | Mááša
30 cm bude bohatě stačit
o 09.02.2008, 19:14 | wattman
V poho můžeš..Zvuk se tím nijak nezmění-i když jedna teorie říká,že BR by měl být minimálně vzdálen průměrem BR,nebo se taky říkalo poloměrem wooferu..ale v praxi se to nechová rozdílně..
A dle informací od kolegy by jsi nátrubek měl mít v pondělí..;-)
o 09.02.2008, 19:35 | grebec
wattman:jj na bedně se už pracuje v pondělí mi to akorát vyhovuje zitra to slepím v pondělí tam hodím ten br a terminály vyspáruju silikonem a můžu to otestovat.už se těším.díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.