Navštíveno 1758x

06.02.2008, 11:13 |
PolDa Přišel jsem o svoji SQ Alpinku 9835. Bohužel jsem tam já vůl nechal panel i dálku:-((
Stalo se v Třebíči, za ten večer bylo vykradeno 9 aut.
Patrně se za chvíli objeví někde v bazaru. Tipuju Brno
Poznávací znak - rámeček okolo radia místo stříbrný barvy byl černý z moji původní 7878R, kabel Ai-net AUX in.
Kdyby na ni někdo natrefil, ať mi dá prosím vědět.

06.02.2008, 11:22 |
FSAL priste nech aspon odemcino a stahnuty vokynko, kdyz nabizis radio ... :(
Taky mi loni vymlátili zámek u dveří a vybrali mi měsíc starý rádio i s pouzdrem na panel
tak to nasere.. panel jsi mel na radiu?
Teda jak tak koukam na ten stredovej panel tak se s tim moc nesrali :((

06.02.2008, 12:17 |
Smrada (M)
No u me to vypadalo stejne. Bohuzel odjimatelnej panel je od toho, aby si ho clovek nosil s sebou. Takze si za to muzes sam. Nic to nemeni na tom, ze sou to hajzlove.
V holandsku nechas odemceny auto, otevreny okna pres noc, panel na radiu a nikdo ti to nevezme :( Treba se tak daleko taky jednou dostanem

06.02.2008, 12:36 |
macek No to teda nasere
Kdyby alespon nezničily spoustu dalších věcí kolem.

06.02.2008, 14:36 |
clown Smrada ... u nas doma taky nezamykame .. ,
dokonce se divim, ze od nas z prace nechavaj lidi v autech i panely ..
a to jsme v cikansky ctvrti :o))

06.02.2008, 14:57 |
Libor ....a indulonu tam nechali. Je to škoda :(

06.02.2008, 15:02 |
PolDa vždycky panel vyndavam. Zaparkoval jsem, myslel jsem, že za chvili pojedu pryč. Nakonec jsem zustal dorana a panel z auta nevyndal:-((
Musim jse priznat , panel nevyndavam. Kdyz ano tak ho necham v aute !

06.02.2008, 18:39 |
dddd je mi to blbí,ale taky jsem ho nechával bud nasazenej nebo v pouzdře v autě:(
vsecko se je sundavaci a zas tam daci nosim pryc, i pred praci na hlidanem:-)Ani alarmu neverim:-D

06.02.2008, 19:13 |
DaveX Však jsme v česku tak co jsi čekal :)?? Je to, myslím si, i tvoje chyb.. Jinak ti zloději jsou č...... zk......!!!!! jinak já mám tatranku pořád u sebe!! a to mám rádio za 3000 jen¨..

07.02.2008, 12:55 |
Fordik | Upraveno: 2008-02-07 12:56:34
Já když jdu z auta na delší dobu a neparkuju u sebe v garáži,tak si beru i pouzdro s cd,panel i dálku :o)
Stejně jsou to ale šmejdi :o(
No jo jako už všichni nademnou nechat tatranku v autě znamená vem si mě....
... nasypat mu to sklo trychtýřem do prdele
ty vole jak si tohle nekdo muze dovolit to musi byt ramus jako prase
kdyz nema clovek odnimatelny panel nevite jak se proti temhle lidem ubranit ?
Proti těmhle většinou černejm zmrdům se nedá bránit nijak!!!

09.02.2008, 21:37 |
PolDa no super, dnes jsem tam dával nový radio a zvuk nikde :-(
Ti pitomci za to musely pořádně škubnout a poškodili signálový kábly. Je to přerušený v Cinchi, tak je musim zakrátit a znova naletovat.

10.02.2008, 13:25 |
Ricci Spaly_s, ked nemas odnimatelny panel tak jedina moznost je zamaskovat, aby to vyyzeralo, ze tam ziadne radio nie je, urobis hlbsiu montaz a nejakym panelom to uzavries
ricci a jak to udelat kdyz mam vyjizdecku ?
V třebíči....hmmm...smažky jedny mlady...me corkli taky a i radio bez panelu...je to v prdeli no...

11.02.2008, 16:03 |
mamut nechapu na co tem buzerantum smradlavym bude radio bez tatranky.robit se jim nechce tak radsi kradou lidem co na to musi setrit jak chuji nakopal bych je do kuli