05.02.2008, 20:38 |
mamut kdyz je ta plocha cela nalakovana a ty ji provrtas tak ti zustane cisty plech a uz to neni nak chranene myslim vnitrek te diry treba to tak neni mozna se pletu
nepletes.Je to taky jeden z duvodu,proc nechci moc vrtat.

05.02.2008, 21:04 |
Stany | Upraveno: 2008-02-05 21:05:13
Zdravim. Hele ja to tahal do 106 stranou spolujezdce. nevim sice jak je to u 206 ale kdyz jsem vyndal ten plastovej blatnik tak ve sloupku byla dira jako vino:-) zevnitr vedle kasliku by mela byt vyvod. Nebo koukni pod nad pedaly ze spod. mohla by tam byt buma ve ktery mas bovden (ten je na budiky) a zvetsit nebo udelat diru pod tim v ty gume. Rikam nevim jak je to presne u 206. PS: u me kdybych to tahal ridicovo stranou tak bych musel rozebrat pul palubovky!

Navštíveno 1480x

Nevíte někdo, kudy nejsnáze natáhnout padesátku kabel z motorového prostoru do kabiny? Dneska jsem nad tím špekuloval a nic kloudného jsem nevymyslel. Vrtat novou díru se mi moc nechce, tak jestli jste to už někdo dělal, tak poraďte...
proc se ti nechce vrtat díra hm?

05.02.2008, 20:13 |
mamut asi nechce aby mu to zacalo rezivet
je tam malo mista,abych se vesel s vrtackou nekde na strane ridice.
mamut: vrtání je důvod režavění? odkdy?
Taky nevím jestli ti to pomůže ale na 405 jsem to tahal pod volantem. Máš tam víc průchodek, například na tachometr či volantová tyč, kabely k pojistkovce apodobně.
Ja som tahal napajaci kabel v 206ke po spolujazdcovej strane. A ako priechodka od motoroveho priestora posluzila uz nejaka zabudovala gumenna cast s rozmerom asi 4x6cm. Je to dole pri nohach spolujazdca, blizsie k riadiacej pake.
Hmm,dikes,zkusim se podivat po te pruchodce.
aha takže neznáte různé přípravky na úpravu povrchu.. ach jo
ale zname,jenom se mi nechce vrtat,dokud bude jina moznost.A zadna barva to neochrani tak dokonale,jako kdyz tam dira nebude.

19.02.2008, 08:18 |
krt A vubec vrtat nekam kam sotva vidis je nic moc, okorat se trefis nekam do svazku a ze je tam toho hafa...Ja jsem protahoval pruchodkou nekde u ridice ( mozna spis nekde k ackovymu sloupku ) ale uz presne nevim v jakejch mistech. A navic to nebyla padesatka. Ale asi mi to taky ceka....