Navštíveno 1485x

prosim, je tu nejaky clovicek nejlepe z Brna co ma zkusenosti s laminem? byl by ochoten pomoci, popr. udelat na origo trojuhelniky A-sloupku domecky pro vysky? jsem ochotny se domluvit i na nejake rozumne cene. diky predem
Sorry za ot,ale taky nekoho shanim a taky z Brna.
no pokud nekoho sezenes dej vedet - ja udelam to samy. nebo pokud ti jde taky jen o domecky tak muzem koupit matros napul a nekoho snad sezenem.
ja koukal na par praci a neni to az tak slozity, ale ja mam handicap s rukama a tak zvladnu jen teorii, ale praxi ne:-(
Ja mam spis ten problem,ze pokud se to nepovede,tak novy trojuhelniky od zrcatek asi nesezenu,takze bych to radsi sveril nekomu,kdo s tim ma zkusenosti...
jasny, plne chapu. no snad tu nejakou dobrou a ochotnou dusi najdem
Nafoťte ty trojúhelníčky do kterých to chcete dávat, adejte sem ty fotky a taky jaké výšky. Máte k tomu nějaké misky (origo domečky)?
lepsi foto momentalne nemam. jj jsou k tomu mysky.

05.02.2008, 10:47 |
clown jj, bud tahle miska pod vysku nebo cca 28mm koule se spodnim uchycenim
mam je doma :o) ceka mne uplne skryta install :o)

05.02.2008, 10:56 |
Libor w4tch1: zdarec já bych ti ty domky klidně udělal, kdyžtak se mi ozvi na mail.
Clown: to myslis ty hlinikovy koule na U-dimension pro xt2?

05.02.2008, 11:04 |
Libor Djturtle: jestli nechceš kupovat koule tak pro mě není problém ti vyrobit taky domečky:)
Ja se teprve rozhoduju,jaky vejsky koupit na aktiv se stredobasama Rainbow slc 265.Ale az neco koupim,tak se urco ozvu.
Libor: odpoved v e-mailu.

05.02.2008, 11:26 |
clown Djturtle
ne tady jsou origo plastovy koule pro povrchovou montaz :o)
taky bych chtěl domečky ale rád doma kutím tak sem našel tenhle návod.nevypadá to až tak složitě ale bude to asi piplačka.co vy na to?