Navštíveno 1108x

páni je mozne zapojit 2-cievkovy woofer na dvojkanal...myslim tym ze kazda cievka na jeden kanal.

to ani nezkoušej ;-) :-)))
nejlepsi bude asi zmustkovat pokud zesik dovoli nee? :)
sel cetl ze pokud se pouzije pro kazdou civku jiny kanal tak neni nikdy uplne stejny signal a muzou se mezi sebou civky hadat :)
stewe: při tvý smůle to bude 2x4Ohmy, takže to na můstek nepude (silně pochybuju o stabilitě při 2Ohm), na druhou stranu bys nebyl první kdo by to zapojil tak jak popisuješ a fungovalo to bez problémů, nebude to nic moc, ale hrát to bude. Sice nevim co je to za dvoukanál, ale chtělo by to aby měl slušnou šťávu
escudo... myslis tu dierku? hehe sa pohravam z myslienkou dat na jeden woofer AS X-ION12 800 2x helix 1000.2 cize 2,2Kw do kazdej cievky ...myslite ze by to fungovalo?
mishan...hehehe uz je woofer ok,neboj staram sa one ako o vlastne :-)))))

04.02.2008, 21:57 |
Padre -proč by to do můstku nešlo,jde o to mít jen zesík stabilní v můstku na 2ohmy,záleží jakej má zesík
padre...zosik stabilny je, ale mam dva preto sa pytam ci by to slo

04.02.2008, 22:12 |
mishan | Upraveno: 2008-02-04 22:12:58
Padre: ale stewe tu píše každý helix v můstku na jednu z obou cívek na jednom SW, nějak neumíš číst :-D
stewe: kurva nevymyšlej pi*oviny a dej na to zesík co jsem měl já a máš klid, jinak to co píšeš je pěkná blbost ;-) zníčíš Xiona na tutovku :-/
a když jsou cívky 4 ohmové, tak do každé nepujde 2,2 ale 1,6kW

04.02.2008, 22:18 |
Padre jo,juž to vidím četl jsem jen ten první příspěvek a tam není o dvou zmíňka
mishan....myslis MNC? no jo kaslem nato,sa nudim tak vymyslam pícoviny :-))))))))))))
já se z tebe picnu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hehehehe....to vies neviem co z helixami,sa mi nejak premnozili :-))))

no tak jeden predaj, mal by som zaujem.
siggi....uz mam zaujemcu ,problem je ale v tom ze som v Nemecku a na SK budem az v aprili na Inchebe,ak chces ozvem sa pred inchebou a ak budes mat este zaujem dohodneme sa :))