Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sony nebo JVC

o Navštíveno 1363x o
o 03.02.2008, 17:07 | modry.neon | Upraveno: 2008-02-03 17:08:48
Co by jste mi doporucili?

JVC KD-G521

Výstupní výkon 4 x 50W • Výkonový zesilovač MOS-FETVýkonový zesilovač MOS-FET • 24bitový digitální převodník • Připraveno pro použití s iPod®* • Připraveno pro DAB II (Digitální rozhlasové vysílání, verze II) • Kompatibilita s formátem MP3/WMA s podporou ID3/WMA tagů • Kompatibilní s CD/CD-R/CD-RW • Ekvalizér cEQ • Čelní vstup AUX • Konektory linkového výstupu • Otočný multifunkční ovladač • Vyklápěcí čelní panel • Připraveno pro dálkové ovládání na volantu *Ve spolupráci s KS-PD100

[ Link ]

nebo

Sony CDX-GT300S

• DRIVE-S
• Výstupní výkon 4 x 50 W S-MOSFET
• Přehrávání formátů MP3 / WMA / ATRAC
• Přední pomocný vstup
• 24bitový převodník DAC (digitální/analogový konvertor)
• EQ3 (třípásmový ekvalizér)
• 2 výstupy Pre-out
• Lze přepínat možnosti výstup - zadní/výstup - Sub
• Technologie BBE® MP Digital
• Vysoká věrnost zvuku
• Připraveno pro WALKMAN®
• ovládání měniče disků CD

[ Link ]

diky

o 03.02.2008, 18:03 | Midnite
já osobně bych šel nejspíš do JVC.. prošlo mi autem několik a 1 sony a zdálo se mi lepší to JVC,.. ale zajdi do obchodu a poslechni
o 03.02.2008, 19:10 | modry.neon
ja jsem taky asi vice pro JVC ale zas u Sony me celkem zaujaly atracy, mel jsem to v mp3 a kvalita stejne ale mnohem mensi velikost
o 04.02.2008, 14:08 | choze
určitě JVC, lepší ve všech ohledech
o 04.02.2008, 14:12 | choze
určitě JVC, lepší ve všech ohledech
o 04.02.2008, 14:25 | Luke-Jeep
Muzu jen dotazek jaky kriteria te dovedli zrovna k temto dvoum radiim? Jinak taky bych se klonil vic k JVC... vicemene jako choze...
o 05.02.2008, 15:36 | modry.neon
Muzu je mit za takove penize, za ktere se to neodmita ale nevim se rozhodnout.
o 06.02.2008, 15:46 | modry.neon
Co rikate na Blaupunkt LA MP74??
Doporucite mi ho?

Jeste mam v oku PANASONIC CQ-C3355N
Ten ma navic usb ale zas mu chybi spousta veci. Diky moc
o 06.02.2008, 20:08 | Skid-TDI
Mel jsem v aute jedno Sony a jedno JVC. A reknu, ze JVC bylo ve vsech ohledech lepsi a prehralo CD pomalu i z opacne strany. Nekdy me opravdu prekvapovalo co ta mechanika zvladne. Tak hezky vyber.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2045 sekund.