Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > aktiv sub do auta,který??

o Navštíveno 1466x o
o 31.01.2008, 18:54 | Luck
Ahoj,jelikoz jsem dosti omezen mistem v aute(je to konkretne do kamionu,musim se rozhodnout mezi temito dvema aktivnimy suby,mate nekdo s konkretnima modelama zkusenost?!
je to bud tento: [ Link ]
nebo tento:
[ Link ]
nebo jestli mate nekdo nejaky jiny navrh sem snim.
doted jsem pouzival v oktave tento
[ Link ]
ale nevejde se mi tam velikostne.ale hral perfektne..!

o 31.01.2008, 19:23 | SilverGhost
Velmi dobře hraje tento a je opravdu velmi skladný :-)
[ Link ]
o 31.01.2008, 22:23 | Escudo
ten pio bass pump neboli wx20 je málo muziky na hodně peněz, sice má do jistý míry revoluční systém měniče, ale to je tak všechno co se o tom dá říct, u ostatních ti nevim, asi bych se bál toho, že vyhodim 6,5k za něco, co za to zas tak moc nebude stát. NIkdy jsem si nemyslel že něco takovýho doporučim, ale asi bych mrknul na FLI - [ Link ] a pokud by byla možnost poslechnout.... Velikostně si to zas tak moc nezadá a hlavně to má lákavější rms, nemluvě o tom, že jsou levnější
o 31.01.2008, 22:40 | Area51
To prvni Pio neber.. to je tragedie...

Zkus tento [ Link ]
Focal BombA 20 A1

Nevim presne jaka je cenovka... ale hraje krasne.. na to ze je to takovej prcek :o)
o 31.01.2008, 23:15 | Luck
No,vzhledem k tomu,ze jsem omezen ve vyberu kvuli mista,tak FLI vypadava ze hry uplne,o Axtonu,ktery vypada zajimave jsem se nikde nedocetl o rozmerech a Focal by byl uplne nejlepsi,ale bojim bojim ze mi bude 5 cm mista chybet:( mista mam asi toliko: budu to davat do kamionu-tahace 1 varianta.umisteni za spolujezdcovo sedadlo zn mam 20 cm mista od sedadla po kastlik ktery je pod luzkem,na vysku asi 40 cm mista a na sirku asi 50cm druha varianta je pod luzko do ulozneho prostoru kde je misto takovehle vyska 20cm,sirka70 a delka 30cm,tak ted babo rad:) hodne uvazuji o tom focalu Bomba 20,ale jeste musim poradne premerit misto za tim spolujezdcovym sedadlem:)
o 02.02.2008, 00:52 | SilverGhost
Rozměry Axtonu jsou 220 x 275 x 285 mm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1606 sekund.