Navštíveno 1070x

30.01.2008, 11:42 |
Biňďo Sewa all! Mam menši problem. Na autoradiu mam iba 1xRCA a chcem zapojiť 2xzosik. Ide o 2 kanal s jednym vstupom RCA a na 4kanaly mam akoby dve vstupy na RCA ale pri každom piše že to je na osobitny kanál. Napadlo ma take niečo čo by sa to nedalo prepojiť tak , že do 4kanalu privediem signal cez RCA z radia a potom prepojim dalším parom RCA 4 kanál a 2 kanál. Bolo by to reálne? A keď nie potrebujem vedieť či do toho 4 kanálu musim tahať 2 páry RCA? Lebo to by sa mi už zdalo strašne porozdeľované cez Y! ďakujem za všetky odpovede!
Žádné řešení nebude moc dobré. Hledal jsem v katalogu něco čím bys to rovnou roztrojil, ale nic takového jsem nenašel. A dělat to ve dvou stupních...... to asi nebude dobré. Vím, že to jsi slyšet nechtěl, ale doporučuji vyměnit rádio.
Jo a do toho čtyřkanálu musíš táhnout 2 páry RCA (pokud jej nechceš zapojit do můstku)

01.02.2008, 12:07 |
Biňďo Mno ten 4kanál je magnat ROCK Clasic 360 možno to pojde cez prepojenie 4kanal-2kanál! Tu je zapojenie toho zosika. A nepojde to tak ze do prvych RCA dovediem signal z Radia a dalsie prepojim zo 2 kanálom?

01.02.2008, 15:27 |
cinto no pokial nechceš meniť radio tak ej roztrojiť signal pomocou Y-RCA konektrou a to tak že ich kupíš 4Ks ak chceš 4.1 zvuk a ked iba 2.1 tak použiješ 2Ks
[ Link ]