Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sestava

o Navštíveno 1615x o
o 26.01.2008, 19:24 | Phasor
Když už sem se tu rozjel s těma dotazama, zajímal by mě názor na tuhle sestavu.. Bude to do Octy combíka a rád bych zkusil EMMA SQ...

HU: Sony CDX GT-500
zesy: Magnat RX 44 a Magnat RX MONO
kompa: Magnat NEW EDGE 216
sub: Magnat ADR 300

tak snad mě moc neroznesete...:)

o 26.01.2008, 19:31 | Martas
ahoj, omlouvám se, ale asi bych určitě zkusil něco jiného! Kor jestli ty komponenty budeš kupovat za MOC.
nevím jestli chceš komponenty nové, nebo můžou být i jeté
o 26.01.2008, 19:36 | Martas
jak jsem počítal, tak za komponenty dáš celkem cca. 30t. Za tuto částku Ti tady každý z prodejců nabídne o dost lepší sestavu! Jen chvíli vyčkej :-)
o 26.01.2008, 20:03 | golfik69 | Upraveno: 2008-01-26 20:11:48
Phasor-A nechtel bys tohodle krasavce kdyz chces zkusit EMMA SQ?Můžeš tím pohánět kompa i sw. High-/Lowpassfilter 30 - 4000 Hz• regelbare Line Outputs als High-/Lowpass• Bandpassfunktion schaltbar• Q-Bass-Boost 30/36/44/60 Hz regelbarTR500/4 4 x 125 Watt RMS / 4 Ohm4 x 250 Watt RMS / 2 Ohm312 x 102 x 610 mm

foto k příspěvku  od golfik69

o 26.01.2008, 23:56 | db-marek
golfik:nadhera! aka je cenouka?:)
o 27.01.2008, 00:16 | prohifi.cz
2 Phasor: uprimne souhlas s Martasem. Tuto sestavu bych taktez nevolil, za tvoje penize se da vybrat o dost lepe.

Dival jsem se, ze ses z Teplic, ja Louny. Nejlepsi by bylo dat specha osobne a trosku to probrat, kdybys mel zajem - treba nekdy o vikendu na hodku a neco malo bych ti k tomu povedel a udelal par zmen v tve sestave ... teda kdyz se tak na to divam, udelal bych 100% zmen ;-)

Pokud bys mel zajem, tak cvakni a domluvime se...
o 27.01.2008, 11:03 | jdoizo
Ano, jako klucí nademnout :-) Golfik,Milan , ono nejde naházet jen tak do auta, to, co je dobré , to, to a to, a ono to bude hrát super, nemusí to vubec platit , když se stavíš za milanem, poradí,vysvětlí :-)
o 27.01.2008, 11:15 | clown
to GT 500 teda zadna slava .., souhlas s klukama ..,
penize lze utratit rozumneji ..
o 27.01.2008, 11:30 | Phasor
tak to jste mi moc radost neudělali... Rádio mam už přes rok a RX 44 skoro taky, takže když sem rozmejšlel co dokupit, už sem se držel značky... ted uz si jen můžu sypat popel na hlavu, že sem to s nikym neprobral, a jak čtu příspěvky tak mě to dost s***... ale zas když sem čet recenze, tak to tak blbě nevypadalo

mohli byste kdyžtak jen nějakou konkrétní připomínku, co je špatně nebo mohlo byt lepší?

všem děkuju
o 27.01.2008, 13:18 | Phasor
Tak mě napadlo, že když s tou sestavou toho už moc nenadělám, hodila by se mi rada ohledně kabeláže - hl. jaký koupit adekvátní signály, repro kabely do výhybky a z ní do repro... napájení potáhnu nejspíš 2 x 35 sqmm od + , možná i od -, k rádiu bych asi natáh 10ku

Milan: takže jestli pořád platí nabídka ohledně tý osobní konzultace, určitě bych jí uvítal;) kdyžtak brnknu, ale viděl bych to tak za 14 dní, příští víkend sem pryč...

a ještě jednou dik
o 27.01.2008, 15:38 | noclue
tvoja zostava je ANTI-SQ...

recenzisti tiez musia z niecoho zit... keby napisali, ze 95% autohifiproduktov je ubohych, tak im firmy na recenziu nic nedodaju...
preto treba aj pochvalit...

to, ze nejake repro v nejakom nemeckom casopise dostalo 65 bodov neznamena, ze je lepsie ako to, co dostalo len 60....

ja som hladal slusny zosik na stredobasy s 2x200W @ 4 Ohm a podla nemeckeho auto / carhifi su vsetky nasledovne uplne super:

Brax 2000.2, Steg MSK 1500, Steg K2.03, Audison VRX 2.400, Zapco C2K 6.0, 9.0D, Studio 500, Soundstream Ref 1000.2, SS Rubicon 1000.2, SS Tarantula 880/2, Sinfoni 150.2, Genesis DMX, Autotek MM 333, a zaplavu Hifonicsov, PG, JL, atd ani nepocitam.

ale hraju uplne inac.... o tom je to cele, ze "chyby" jedneho komponentu musis "vyvazit" ostatnymi...

Pri SQ je dolezita instalacia, dobre vytlmit, nepouzit obyc. dvojlinku na repraky atd....
v podstate v Tvojej cenovej kategorii by mal install stat 2xviac ako komponenty..... rozhodne to zahra lepsie ako drahsie komponenty s odflaknutym installom..

PS: mal som xcite zosiky a xcentric kompa.... kazdy nejak zacinal
o 27.01.2008, 18:30 | Phasor
Instalaci rozhodně odfláknout nehodlám, už se sučasnou sestavou mi je jasný, že jakýs-takýs vytlumení dveří je naprosto nedostačující...

A vycházel sem z toho, že jeden výrobce by moh mít svoje komponenty sladěný... teď vidim že asi dost naivně...

jinak všem děkuju za to, že mi tu nikdo nenadává, ale objevujou se tu konstruktivní příspěvky
o 27.01.2008, 18:48 | mendo
Phasor: zapametaj si jednu vec, ak chces dosiahnut max. nemozes mat vseko od jedneho vyrobcu
o 27.01.2008, 18:50 | Martas
to Phasor - zase máš dobrou jednu věc, když budeš chtít něco z toho prodat, tak nebudeš mít sebemenší problém. Tady se Magnat prodá o dost rychleji, než mnohem lepší věci.
Pokud to s muzikou myslíš vážně, tak bych o tom možná uvažoval.
to Phasor - zase máš dobrou jednu věc, když budeš chtít něco z toho prodat, tak nebudeš mít sebemenší problém. Tady se Magnat prodá o dost rychleji, než mnohem lepší věci.
Pokud to s muzikou myslíš vážně, tak o tom trochu zauvažuj
o 27.01.2008, 18:51 | Martas
aha, omlouvám se za množství příspěvků, nějak se to rozrostlo.
Prosím o smazání
o 27.01.2008, 18:53 | buddha
Zajed za Milanem,kecá se s nim dobře,horší je to s časem... :)
Ale počítej s tim že ti bude nabízet věci jako morel nebo dls.....a ty ceny ze začátku vypadaj děsně :)Takže nejdřív utratíš míň,pak si poslechneš třeba na emma lepší sestavu a naštvanej se ztrátou budeš prodávat a kupovat a tusovat :)
Jo tak to je :)
o 27.01.2008, 18:56 | Phasor
No začlo mě trochu hlodat... Ale když už to mam doma na kupě, tak to do toho auta dám ať vidim co v tom je. Nebude to žádná extrémní instalace co se týče vzhledu a umístění komponent, takže by neměl byt problém cokoli později vyměnit... a že k tomu asi dojde, je mi docela jasný už teď
o 27.01.2008, 19:32 | noclue
fajnove repro su tu
[ Link ]
volil by som len to 2-pasmo do pasivu na nejaky starsi genesis 2 kanal o vykone 2x50 genesisWatow = relane mas 2x80-90W . Tie zozenies daleko pod 200Eur a mas prijemnu zostavu na predok...
ako HU by som porozmyslal o nejakom starsom clarione, alpine 9813,9833.......
ako sub by som bral nieco z home-hifi na nejaky starsi monoblok...
kable netreba strieborne, stacia medene ale s nejakou slusnou konstrukciou...(este raz, ziadna dvojlinka!!!) cinche su drahe, ale ak nie si lavy, tak si kupis profi mikrofonny kabel a koncovky naletujes sam....

principialne so starinami v danej cene dopadnes lepsie ako s novymi vecami...
o 27.01.2008, 20:33 | Phasor
O tom sem dost přemejšlel, že si signály si udělám sám. Protože jak sem psal, komponenty se daj vyměnit, ale rozebírat znova celý auto kvuli kabelum se mi moc nechce... Takže se budu snažit udělat pořádně co se dá...

Co se týče rádia, taky bych už si ted sonku nekoupil, šel bych asi do toho Alpinu...
o 27.01.2008, 21:12 | Francouz
Je pravda jak píšou kluci že na SQ jsou lepší komponenty ale např. kvalita Magnatu řady RX je více než dobrá !! Je to v podstatě Phase Evolution v kabátu Magnat a za ty prachy super ;o)) !! Toť můj názor !!!
o 27.01.2008, 21:33 | Phasor
Konečně mi někdo taky udělal trochu radost:) RX 44 sem kupoval v teplickym carhifi-profi a taky mi tam bylo řečeno, že pod značkou Magnat se prodávaj jen kvůli větší zaběhnutosti značky u nás... ale asi sem se nechal unýst, když sem od nich bral všechno..
o 28.01.2008, 01:32 | prohifi.cz
2 Phasor: jsem tu chvilku nebyl, ale moje nabidka urcite plati... jinak nejlepsi je poslat maila nebo icq a presne se domluvime...

a nic ti tlacit nebudu, ty si ty lepsi veci nakonec vyberes sam ;-)

mam skladem par zajimavych veci, tak minimalne pochopis, ze veci na obrazku vypadaji casto velmi podobne, ale realita je jina...

nejlepsi by byl vikend, to je vice casu a v klidu bychom to mohli probrat
o 28.01.2008, 17:25 | Phasor
Milan: Tak super, určitě se na někdy domluvíme. Dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8196 sekund.