Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaká značka na poslech funky-jazz

o Navštíveno 1153x o
o 26.01.2008, 11:35 | ddawe
Prosím o radu nejlépe rovnou od mistnich prodejců, hledám výškový a středový repro který bude hrát v aktivu na Hifo Eagle warrior 4x45rms, poslouchám v autě nejvic funky-jazz, takže nechci žádný nudný výšky, může mi někdo poradit jaký repro s cenou cca 2000 výšky a 2000+- středy by mi mohly vyhovovat? mužou to být klidně kompa.koukal sem na nižši řady Focalu a Rainbow ale nic z toho sem neslysel...díky za rady.

o 26.01.2008, 11:39 | ddawe
a mužou to být klidně 3-pasma....
o 26.01.2008, 13:57 | buddha
Rainbow jsem slyšel,mam dojem že by to nebylo špatný.Možná bych vzal do úvahy Powerbass es6,dobrý vejšky od morelu a středobas je papírovej,takže na jazz a funky by taky šel :)Focal jsem neslyšel,ale někdo mi říkal že má takovej učesanej projev a že ho nudil.....
Anebo se koukni na u-Dimension jr 6 a k tomu vejšky.Ty mam v druhym autě a jsem moc spokojenej.
o 27.01.2008, 00:22 | prohifi.cz
uprimne v teto cene bych 3pasma urcite nevolil - za stejne penize ti dvoupasma zahraji lepe - radeji slusnejsi 2p nez zakladni 3p

osobne bych priplatil kousek a vsadil na kvalitu:
[ Link ]

na svuj styl hudby potrebujes hodne kvalitni vysky, jednoznacne hedvabi a kvalitni stredy
o 27.01.2008, 09:11 | mendo
ako Milan, ak nasmerujes stredobas tak to bude gut, 3.pasmo je uz dost fin.narocne a treba tam zainvestovat. Super vysky za relativne zaplatitelne love sa daju morel mt23(o jednych novych by som vedel) -buddha ti to moze potvrdit,jemu sa morely velmi zapacili :-))
o 27.01.2008, 15:56 | Shr3k
Ty brďo, jsem nevěděl, že existují značky "specializované" na přednes nějakého typu muziky... :o) LOL
o 27.01.2008, 16:44 | buddha | Upraveno: 2008-01-27 16:50:55
Ale ddawe nepíše že chce nutně 3w :)
Jinak mt 23 musim mendo potvrdit hrajou úžasně :)Ale taky stojej celkem balík :)Už jsem si domlouval s Milanem kšeftík se středobasem hybridáckym.....aby se jim nestejskalo :)
o 27.01.2008, 16:47 | buddha
Jo a když si ted projdu lapálie než jsem aktiv sprovoznil a aspon trochu naladil mě napadá čim ten svuj aktiv budeš řídit?Já to chtěl řídit zesikem s propustma,ale těma titěrnejma čudlikama uřídíš leda tak prd :) Takže základní dotaz....máš na to radio?
o 27.01.2008, 18:02 | ddawe
buddha: aha, doufal sem že kompa v aktivu uřídím právě tím zesíkem, takže odpověd zní že radio na to nemam :( radio je Pioneer DEH-P77MP a aktiv neumí, zesík je tento: [ Link ]
mysliš že jedina šance je vyměnit radio?
o 27.01.2008, 19:02 | buddha
no nevim,zkusit to mužeš,já to helixem nenaladil.ted si to přehazuju přímo v radiu a věř tomu že každej nepatrnej posun čehokoliv je slyšet :)navíc když aktiv,tak časový korekce....to zesik neumí.mam ho zapojenej cca 14 dní,takže zatim opravdu jenom ladim a zkušeností víc neni.ale ten zvuk je uplně jinde.radia který uměj aktiv se tu řešili hodně nedavno,tak si to najdi.ale neni to zadarmo takovej aktivtus .)
o 27.01.2008, 19:20 | mendo
ddawe: ak chces ist trocha do sq tak v prvom rade by som vymenil radio. ak chces pio tak jedine p88rs, zvukovo je to o inom ako nizsie rady. To radio je priamo urcene pre zvuk a veci okolo tomu,aktiv,casove korekcie...Je to presnejsie ked ti frekvencie nastavuje procesor ako potenciometre na zosiku, tam kym nemas meracie pristroje je to vzdy len od oka.

buddha: skus si pozriet ofic. cenu pre mt23:-)) hybrid je dobra volba, aj ked oproti elate mi pripada dost chudobne, ale aspon tolko toho nezozere:-)
o 27.01.2008, 19:38 | ddawe
buddha: a co přesně mysliš tím že si to s helixem nenaladil? hrálo to jak?

Asi to zkusim a budu mezitim šetřit na novy radio... :(
o 27.01.2008, 19:49 | noclue
osobne mi pripada kombi 88-ky s powerbassmi troska nevyvazena....
skorej by som zhanal starsie modely alpine, clarion.... vyssie rady maju 3W aktiv + TCR a predavaju sa za lacny peniaz...
o 27.01.2008, 19:52 | buddha
mendo: hybrid musí stačit,na víc neni peniz :)kolik stojej ofiko mt 23? kolem 6 tisíc mam dojem ne?
ddawe:hralo to diametrálně odlišně od toho jak to hraje na clarionu 958.nedá se to popsat,já jsem taky myslel buhvíco nemam čudliky na aktiv.......ti co věděli mě nenápadně naznačovali že jsem blázen.ted už chápu proč :)
bejt tebou šetřim cca desítku na hu a mezitim si pořid kompa co maj třeba bi-amping a žeň do nich 4 kanály.pak to přepojíš a jedeš dál a líp :)
o 27.01.2008, 19:54 | buddha
noclue:je fakt že starší alpinku koupíš třeba za 4 tis a umí to.a s powerbassem jsme začali a nějak se to zvrtlo k morelu a 88rs :) no stává se...
o 28.01.2008, 12:28 | mendo
budha: nevyhovaral som ti hybridy, je to dobra volba. Elate su uz odost narocnejsie repro
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4296 sekund.