Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada zkušených..ovály.díky

o Navštíveno 1180x o
o 24.01.2008, 18:55 | KhuTchi
mám v p406 pioneer deh 69oo do zesiku magnat hot rod 4k na mustku mam basak a zbytek bych chtel pustit do ovalu ale nevim jaky vzit je to 9x16 a maximalně do 25ookč poradíte kde a nějaky co slušně zahrajou do teto ceny? díky je to na klasicky poslech občas trochu relax někdy negři:)...

o 24.01.2008, 19:11 | Petura
do oválů bych zbylé 2kanály nepouštěl, ale poslal bych to do předních dveří a ovály nechal na rádiu ...
na rádio jsou dost chválené Hertz [ Link ]
o 24.01.2008, 19:16 | noclue
ak mas basak, tak by Ti nikto "skuseny" zadne ovaly na zosik neradil. Uz vobec nie, ked mas predne repro na radio...
o 24.01.2008, 21:44 | KhuTchi
jasny jasny a cemu teda vadi kdyz je to4kanal ten zesik a zapojil bych ty ovaly...nebo mi teda poradte jak to nejlip resit mam jeste slabsi zesik blaupunkt 2x320W ja prave myslel ze mustek basak a ovaly pres zesik a predky magnat klasik z radia...
o 24.01.2008, 21:52 | xxfavo
Vetsina zesaku jsou kvalitnejsi nez zesilovace v radiu.Ja mel nejdriv obycejny magnat bullpower kompa vepredu z radia...Neumeli hrat basy a vysky taky nic moc...Tak jsem je pripojil na zesak od DLS a zvuk byl uplne nekde jinde!A jeste jsem dal pozdeji kvalitni signalove kabely a rozdil tam byl take.Na mustek jsem mel hozeny basak.a ovaly zadny.Ja jsem byl spokojeny.
Jinak u tebe by to mohlo mit jeste tu nevyhodu,ze je to sedan.Kdyby jsi nechal misto tech ovalu jen diry po tech repracich v plate tak si myslim,zte by jsi ziskal i vice basu v interieru.To sami jsem zazil u kamarada,kdy jsme nejdriv udelali tezke plato s ovalama,ktere meli svou ozvuicnici a basy sli dovnitr jen malo.po nasazeni origo lehkyho plata byli basy o dost silnejsi.
o 25.01.2008, 07:17 | Petura
KhuTchi: proč? no protože: kde sedíš v autě když řídíš? vzadu určitě ne, takže přední repro máš blíž k sobě, tak se vybodni na koupi zadních oválů a radši si připlať za lepší repro do předních dveří, které pověsíš na zesilovač s basákem, a uvidíš že to je dobrý. Časem si pak dozadu koupíš nějaký ovály, který pro dokreslení zvuku budeš napáje rádiem.
Pokud to chceš jak píšeš tak ti v tom nic nebrání, ale z poslechu nebudeš mít nic, jen tě to bude ze zadu fackovat a předek vůbec neuslyšíš.
o 25.01.2008, 07:52 | KhuTchi
petura... díky :) tak ok pustim teda zesik do mustku do wufru a a do predku ..a jaky teda koupit ty predky at to pekne hraje:) ja mam vzadu origo pežotacky ovaly nejsou nejhorší ..ale brzo začnou nestíhat..
o 25.01.2008, 07:54 | KhuTchi
je to na tenhle zesik..

foto k příspěvku  od KhuTchi

o 25.01.2008, 08:13 | Petura
taky jsem plánoval něco jako si chtěl ty, ale nechal jsem si taky poradit a teď jsem rád, že jsem uposelch rady :o)
já mám tyhle repra a jsem s nima spokojenej: [ Link ] a o kousek lepší jsou tyhle: [ Link ]
zadní ovály bych nechal až na dýl, časem pak třeba vyměníš ještě zesilovač a pak začneš řešit zadní repro :o)

ale záleží na tobě co od toho očekáváš, jesli co největší humbuk tak to udělej jak si chtěl, ale jestli chceš mít příjemný poslech tak to udělej jak radim (a myslim že je tu plno lidí co to má takhle zapojený)
o 25.01.2008, 11:46 | Kallin
khutchi: hod si mě na icq a pořešíme to. jinak jako petura hodil bych tam ty PB. je možno si je i poslechnout v autě.
o 26.01.2008, 13:57 | BeesWax
Hertz ECX 690...dobrá volba:)

o 26.01.2008, 15:44 | DaveX
Asi jako ostatní.. Radši hoď kompa do předu.. Já mám zatím zadní koaxy a SW hozený na zesík a opravdu zvuk docela nic moc.. Jako dá se to poslouchat ale jde slyšet jenom zadek a předek vůbec.. (ten až po vyvážení):) Na předek už mám připravené kompa a 2k takže se těším na jaro.. Opravdu spíš dej kompa dopředu a na ovály se zatím vykašli..
o 27.01.2008, 10:13 | KhuTchi
Kallin na icq moc nejsem..stavím se za tebou do obchodu i s autem a domluvíme se a poradíš mi;)tyhle vypadají dobře.. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3851 sekund.