Navštíveno 1224x

zdar,
zajimalo by me jak se vypocitava objem pri nestandartnim tvaru ozvucnice, napriklad pri laminovani do bocnice kufru nebo napriklad pri tomhle tvaru
[ Link ] (prispevek od Majk-fox o par radku nize) nebo v jinych podobnych pripadech. Ja mam nestandartni tvar ozvucnice, ale ne prilis slozity a vzalo mi to dost casu to spocitat. Ale co pri nejakych kulatych promennych tvarech atd? Dela se to tak ze se do toho utvaru naleje voda nebo jak je to vlastne mozne spocitat pri nejakych slozitych tvarech? Kdyztak se pochlubte nejakymi zajimavymi napady nebo vlastnimi zkusenostmi s vypoctem v podobnych pripadech.
nalejes do toho vodu, ja som to robil tak pri tomto:

a tomto

Jako Noclue , já používám pytel a do toho naleješ vodu , jednoduché, levné :-))
na pytel som zabudol, MDF sa inac "napije"

24.01.2008, 20:58 |
CRK nebyly by nějaký další fotky z montáže..? teď tohle přesně zvažuju.. díky
ok s tou vodou jsem si to myslel ze to tak asi bude, bo jina presnejsi metoda me nenapadla, akorat ji pak nezapomenout vylejt :-)
a naka jina zajimava metoda?

24.01.2008, 21:52 |
kucik není to trochu pozdě,lít tam vodu až potom co je ozvučnice hotová?-to už s tím stejně nic nejde udělat

24.01.2008, 21:52 |
kucik není to trochu pozdě,lít tam vodu až potom co je ozvučnice hotová?-to už s tím stejně nic nejde udělat
kucik : stále jí můžeš zmenšit
nebo doladit natrubkem, pokud neni uzavrena

27.01.2008, 16:00 |
Shr3k Pytlíky s keramzitem. :-)

29.01.2008, 22:33 |
Mikoň ja bych pouzil integral:o)

29.01.2008, 22:43 |
cinto Mikoň: ehmm integrovaným by sa tieš dalo a vedlel by si mi napísať priestorovú rovnicu ozvučnice ;-)

29.01.2008, 23:37 |
Mikoň hlavne kdo by to pak podle tech funkci rezal!