Navštíveno 1307x

ahojte lidicky :)
brzy budu tahat nove napajeci kabely k zesiku a ted me napadlo jestli jste tu nekdo resil napajeni radia primo od baterky? Ma to smysl?
A druha otazecka je cim nejlip zakryt 53tku napajeci kabel v motorovym prostoru, nejspis nejaky husi krk nejlip gumovy, da se neco sehnat, kde ci pripadne nemel by nekdo kousek? :)
dekuji

23.01.2008, 19:58 |
mamut smysl to nema je to zbytecne normalne pres pojistkovou skrin a je to.proc tam chces davat husi krk
to mamut: chci ten kablik mit zakrytej :) takze napajeni radia nechat origo jak je z ISO jo :(((

23.01.2008, 22:17 |
petis určitě od baterky. Napětí bude stabylnější. a nebude to náchylný na chytání ruchu.

24.01.2008, 00:37 |
Topča Taky mám rádio napájené od baterky 2* 4mm2 a je to znát.....
radio z baterky nejlepe 10qm a tu 50ku omotas izolaci co se pouziva do aut takova chlupata paska
to petis, topca and vinzek fa: diky to sem chtel slyset :)
není to tesa páska ?? nebo jak se to jmenuje
Midi34 nevim motaj s tim svazky v autech uz ve vyrobe
Midi34: ja to kupoval ve VW servisu :) asi 80 Kc stoji jedna civka a je tam tak 15 metru :) Kdyz jsem tim delal kabely ve Favoritovi, tak mi zbyla tak pulka
zrovna tady u nás ofiko vw servis není ,udělal by jsi ilustrační foto (stačí telefonem)
civka

takhle to vypada shora - nelepiva cast

spodni "lepiva" cast - ono to jako nelepi hodne, ale na izolaci kabelu to drzi a na ty pasce taky :)

presne ono ja to mam zadarmo

25.01.2008, 19:49 |
Zip rád bych si pořídil tu pásku, kde se dá sehnet levněji než za 80kč kus?
Ja tahal taky zvlast rovnou od baterky 20qmm:)) Ale mel jsem z toho napajeny i Ps2..
to Biturb: hmm 20ka to uz je fakt hodne myslim :) ale nevim jak na PS2, mno a onec jsi zacvakal do ISO konektoru? nebo primo na kabely od radia?
to all: o pasce sem taky uvazoval ale to neplni to moje ocekavani :oD ne chci ten kabel 53tu a 10tku plus a minus od radia skovat a neporisit ani nezaspinit takze prelepeni paskou nepripada v uvahu :(
myslim treby tyhle krky jak jsou na fotkach:
[ Link ] (to Ricci, promin za zneuziti fotky, snad nevadi) diky
Shaft: Ten husi krk maji snad v kazdem velkoobchode s elektroinstalacnim materialem. Za 10 m tusim ze 1,5 cm (prumer) jsem dal asi 150 Kc... Jinak ta paska Ti kabel nezamaze, protoze to lepidlo na ni neni nijak agresivni ale jen lehce lepi (neni to jako ta prusvitna izolacka nebo elektrikarska izolacka...)
Midi34: prosim :)
Zip: urcite ne u VW, Audi, Seat, Skoda servisu. Bohuzel ja ji jinde nevidel...

27.01.2008, 14:27 |
Topča to: shaft.cz čím míň spojů tím míň přechodového odporu a v iso jsou věčinou jen 0,75mm2 drátky, takže přímo na rádio...
Shaft: Pokud chceš šetřit ,tak to zkus na nejbližšim vrakáči ,já už jsem byl pro husí krk na několika a vždycky se toho rádi zbavili...a zadarmo.