Navštíveno 1320x

21.01.2008, 16:18 |
pejza Ahoj,
zvazuji v nejblizsich dnech koupi autoradia Alpine CDE-9880R ,vlastnim vuz opel astra G r.v.2001,ktera ma originalni ovladani na volantu OEM na ktery jsem si dost zvykl,ale uz me nebavi poslouchat to origos chrastitko.docetl jsem se ze autoradia alpine je mozne pres redukci propojit s timto ovladanim.Odpoved prodejce je ze to funguje na 50%:)kdyz se neco prodava k tomuto ucelu tak to ma fungovat na 100% ne.Udajne pry zalezi na softwaru pouzitem v aute.Co jdem se takhle dival tak vystup z radia pro to ovladani je jack a pod kazdym tlacitkem na volantu by mel byt ruzne velky odpor a podle toho origos radia urci co mackam za cudl,tak nevim kde se vzal software.Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?jak Vam vali alpinky s ovladanim na volantu a jaky mate nazor na toto radio a znacku alpine?jinak redukce stoji 650,-:)DIKEC

21.01.2008, 16:40 |
Zip tak Alpine je dobrá značka a chybu s ní neuděláš. Tohle rádio jsem si dnes objednal taky.
A jinak rádio ti na špatných reprákách zvuk nevylepší.

21.01.2008, 18:13 |
Shr3k Prodejce tě tahal za nos, nebo se bál přiznat, že to neví, nebo neví, kde to nalézt. V žádném software to není.
[ Link ] APF-S101 OP Rozhraní a pripojení v jednom pro Opel bez CAN Bus 1590 Kč
Pokud mohu, v Halfords v Letnanech je sikovnej kluk rad poradi a vi o cem je rec....

21.01.2008, 19:08 |
pejza Diky clubaci,
na ahifi mi napsali tohle (kce-870b + kwe871e: originál alpine, dle alpine czech by to mělo fungovat. Vše na objednávku.)cena cca 3000 a to se mi zda hodne na par kabliku a kus plastu!Zeptam se teda v letnanech na APF-S101 OP :)uz jste to nekdo zapojovali?
takovej jeden offtopic, ale kam se strka to USBcko? tohle radio me zacina zajimat

21.01.2008, 21:23 |
Shr3k achiles: Kam by se jaké USBčko strkalo? Zezadu toho rádia prostě čouhá kabel s USB konektorem a v balení je prodlužovák...

21.01.2008, 21:25 |
Shr3k pejza: Aha, Kája_595 nezná novou generaci interfaců Alpine... :o)
Shr3k> ok
a jeste jeden dotaz. je pravda, ze CDE-9881R se doprodava a novy pak uz nebude k sehnani?

22.01.2008, 10:34 |
Shr3k achiles: Tak určitě, 80 a 82 ho plně zastoupí.
kua co to je za haluz?:o)
Psal jsem ze me fachci rozhrani alpine - bmw s origo multifunkci na 100% a je to moc fine, doporucuju.. ale radsi to nejdriv vyzkouset jestli to fakt pofacha..
Astru G-cko som mal, ak mas radio s ovladanim na volante
CDR 300, 400, 500 tak sa Ti zobrazuje info na displeji. Nie vsetky adaptery podporuju zobrazenie na displeji.
btw to orginal radio (hociktore z nich) je ovela lepsie, nez tie repraky vo dverach. Ked som auto daval prec, tak islo naspat origo CDR 300 radio a pri dobre vytlmenych dverach to hralo aj na lacnych repracikoch vzhladom na cenu uplne super.
takze alpine radio ano, ale neocakavaj, ze neho v neupravenych dverach na povodnych papierovych reprakoch vytazis viac ako 10% potencialu.

23.01.2008, 18:37 |
Zip Já bych spíš řek, že na papírových reprákách a bez vytlumení si nepomůže vůbec.
V tomhle případě bych spíš koupil lepší repráky a vytlumil dveře. Já když vyměnil origo za Alpine R, tak to byl obrovský rozdíl a když jsem Alpiny vyměnil za MB Quarty QSD 213, tak to byl taky hodně vělký rozdíl.

24.01.2008, 11:27 |
pejza Ja vim chlapi,papiraky ve dverich chci taky vymenit,ale vse je otazka financi,takze musim postupne..ted jsem mel nejaky vydaje,takze asi budu muset stejne sahnout po Alpine CDE-9872RM,vim ze je to zakladni rada od alpine,ale snad budu spokojen+APF-S101 OP Rozhraní a pripojení v jednom pro Opel bez CAN Bus 1590 Kč,info na displeji nepotrebuji tak snad to spolu pujde dohromady.jeste jsem se neptal v tom halfords,ale zitra jedem na nakup tak se ta, zastavim.jinak pak vytlumim dvere a flaknu tam tyhle podlozky-nenasel jsem v cr,kdyby nekdo shanel tak pšonci maji
[ Link ] a na ne nejaky repro asi od alpine nebo magnat 165kovy komponentni.to jeste ale nevim jaky