Navštíveno 1147x

zdarec, pomalu, ale jiste budu obmenovat svoji stavajici aparaturu, tak uz dopredu vymejslim co to asi bude a rozhodl sem se nasledovne...
Alpine CDE-9874RB
Hertz DSK 165
Hertz DCX 690
Carpower Power 4/400
Carpower POWER-2/250
Hert ES 300
s radiem se muze klidne hejbat, ale jen tak v cenovy relaci do 4 tisic a nejlepe jen novy kousky. vzhledem k tomu, ze se to bude kupovat az za nejakej ten patek, tak bych po nejakym jetym, ktery se mi bude fakt libit sahnul az to bude aktualni. mno co se ostatniho tyce, tak chci znat vas nazor, jestli to bude hrat dobre, nebo vylozene nahovno, napr zesiky vs repra a jak ste si asi vsimli, tak sem vybiral z toho levnejsiho, takze penize jsou u me az na prvnim miste :) k temhle znackam mam citovou vazbu, tak bych se jich i drzel. diky za dalsi nazory
mno radio sem prehodnotil spis na Alpine CDE-9881RB
na citovou vazbu se vykašli :-))))) to není ženská....volil bych každopádně něco jiného než hertze a pokud možno místo peněz za ovály koupit kvalitnější přední kompa, bude to mnohem lepší volba a lepší zvuk, věř mi ;-)
mno tak po precteni par nazoru na ty DSKcka a jejich sileny vejsky sem se rozhodl pro razantnejsi zmenu a zatim sestava vypada naslednovne:
Alpine CDE-9881RB
Powerbass S-6C
Powerbass S-693
Carpower Power 4/400
Carpower Power 2/250
Powerbass PB-M12
šílený vejšky? co zkusit ekvlizér na rádiu a trošku ubrat na vejškách? ;-)
PB S6c muzu doporucit, mam je u sebe v monie, daval jsem je i segre do tigry a mel sem moznost je slyset i ve starsi magde 323... za ty prachy myslim ze hraji opravdu v pohode :)
Powerbass za ty prachy taky doporučuju.Hedvábný super vejšky,středobas umí i hezky basit.Ty ovály bych si rozmyslel.......
Asi jim nebudeš dělat ozvučnice?
OT: buddha: premyslim co dat do zadu,myslis ze stejne kompa (s6c) budou lepsi jak ty ovaly? dik.
mno a jakej mate nazor na ten basak? je ten vykon 350 W RMS/4Ohm realnej? chci ho dat do uzavrenky...
a co se tyce toho Power 2/250 jak daleko je tech 400 W RMS v můsteku na 4Ohm realnejch?
Infernus: když muzice nerozumíš, tak se tu do toho neser!!
ostré výšky žádným podělaným ekvalizéérem neutlumíš
achiles: powerbasy budou velice dobrá volba
basák jsem neslyšel,ale asi bych se nebál.Ten zesik co jsem viděl testy tak myslim že ty watty má.Vozíš někoho vzadu?Protože jestli ne nebo jestli máš malý auto tak bych dozadu ani nic nedával.A když tak jen na dokreslení prostoru.Každopádně bych nejdřív koupil basák a předek,zapojil naposlech a zjistil co tomu chybí.Nekupoval bych ten zadek hned,třeba došetříš a mužeš si za nějakej pátek pořídit něco lepšího dopředu a S6 dát dozadu.....Ale každýho věc,každopádně sedíš a posloucháš vepředu,tak proč živit zadek :)
buddha a ostatni: diky za nazory, uz sem tak nejak rozhodnutej pro tuhle sestavicku s tim, ze zadni ovaly a 4-ch zesik pujde jako posledni. mno a co se radia tyce, tak bych sel do ////A 9880, pac ma to USBcko, ktery vyuziju urcite...
Rozhodně ty pbčka..A ten basák je taky dobrej to nemusíš mít strach..