Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vlhko ve dveřích :(

o Navštíveno 1248x o
o 17.01.2008, 07:46 | whiskadelic
Jelikož jsem byl nucen z důvodu požšození dveří, odstranit lumení, repro, vyhybky atd, tak pri vymontovani repro, jsem si vsiml, jak je magnet totalne oroseny, stahovaci motorek taky, proste vsude krupeje vody.
Mam zatlumene dvere TBP PD P26. Myslel jsem, ze to bude porod sundavat, ale kde to nebylo na plechu - v podstate jen okolo stavovacek, tak to popraskalo, jak cokolada :) A okolo sroubku sem to nahral a oskrabal.
Ale mam pocit, ze jak se ty dvere moc zatlumi, tak se vlhkost srazi uvnitr a neodparuje se. Taky zateka kolem prachovky a to docela dost. Odtokove dirky jsou pruchozi, to sem kontroloval.
Nejlepsi by bylo asi vytvorit nejakou kapsu za reproduktorem...hmm

o 17.01.2008, 09:23 | kamil306
já už to taky tady řešil - do každejch dveří teče, u favála doslova, magnet byl úplně mokrej...nálepka odmočená. V každým případě bych řekl, že je to normální, reprák by na to měl vydržetj a pokud se i tak bojíš, tak zkus pohledat trochu níž, kluci tam posílali stříšky jaký montuje třeba VW a harry prodává jakýsi pěnový krytky magnetu proti vlhkosti.
o 17.01.2008, 09:27 | H-Honza (M)
mno kondenzace vody je vcelku prirozena kdyz ted mas venku na nule, a ty si v aute zatopis, je mozny ze i za sucha budes mit ve dverich vlhko...
S tou zvysenou nachylnosti k tomuhle jevu diky vytlumeni mas urcite pravdu.
A repro se da chranit jak pisete, bud nejakym plastovym krytem, nebo tim molitanem, ktery bych se asi nebal vzit necim jako je olej na molitan vzduchove filtry, odpuzujici vodu.
o 17.01.2008, 09:53 | whiskadelic
ty molitany sem mel na origo repro, muzu je pouzit...jde o e46tku...dik za tip. zkusim pohledat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.