Navštíveno 1251x

Potřebuju v superbu natáhnout optiku od HU do kufru. Říkal jsem si, že by to mohlo být dobré středovým tunelem, ale zase aby to někdo v zadu pod kobercem nerozlámal. Maximální radius je 30cm, takže točit to někam do prahu taky nebude sranda.

16.01.2008, 23:01 |
mendo co tak dat chranicku???
chraničku jako třeba novodurovou trubku?:)) Nevim jak je ten kabel náchylný na nějaké prošlápnutí, atd.
Je teda fakt, že vzadu stejně nikdo nejezdí, ale tak, co kdyby a nerad bych rozdělával zase celý interiér.
myslis asi MINIMALNY radius - polomer zatocenia
ak je to alpinova optika, tak sa toho neboj, chce to dat komplet do flexa a min radius je potom 5cm. Ja som to tahal prahom pri napajani.

17.01.2008, 09:46 |
Ricci Ja mam optiku od Eaglecable a pohoda, idem v octe cez pravy prah a polomery ohybu su znacne male :-)
to bude asi toto
[ Link ] koukám, že toho je 6 metrů a je to celkem tenounké. Tak to by mělo být v pohodě. Já jsem zatim koukal na basicy.

17.01.2008, 11:11 |
Cenda Jako Ricci, Eagle Cable, plomer min. 3cm

17.01.2008, 11:24 |
Cenda presne tak
to bude pěkně drahé, když 2m stojí litr:)

17.01.2008, 11:43 |
mendo ak sa ti da tak tahaj stredom mas najkratsiu cestu, ak to das do chranicky tak by si musel slona vozit aby sa daco tomu stalo
ja som mal najaky noname za 15Euro
Mám od Cendy Eagle kabel a mohl jsem s ním při instalaci dělat metrový háďátko jak píší v radiusu
mam taky eagle a pohoda... jinak kdyz se ti to nezda stredovym tunelem tak to posli stropem.. nic tim nezkazis a je to urcite rychlejsi.
diesel... : rozdělat strop je na pul dne:D

17.01.2008, 22:53 |
sikula | Upraveno: 2008-01-17 22:54:27
Nevím jak je to u Superba ale u Octavie1 jsem stropem tahal reprokabely od rádia do kufru a měl jsem to za 1/2 h stačilo jenom stáhnout lišty nad dveřma co drží tapec a odcvaknout plasty ze sloupků a bylo to a nebyl tam žádny ohyb. Pokud ten kabel nebude silnější jak 5 mm tak by to měto jít .
no musel bych to tahat přostředkem, protože po stranách jsou pytle, takže sundat celou stropnici, to znamená vyndat A, B, C sloupky, všechny madla, lampičky, atd....do toho nepujdu:)) natáhnu to středovým tunelem:)