Navštíveno 1635x

15.01.2008, 11:21 |
stigi Kupoval někdo z vás ve zmíněném obchodě? Ceny vypadají zajímavě, je tam v něčem problém? Kolik by stálo poštovné do ČR atd.
zadny problem, postovne je podle vahy a rozmeru baliku

15.01.2008, 18:58 |
stigi | Upraveno: 2008-01-15 19:00:50
nejaky priklad postovneho by sel? chtel bych rekneme 2 zesiky, jde to zjistit presne?
RF T400-4 a RF T1500-1BD
nejak se na tech strankach neorientuju... diky

15.01.2008, 19:16 |
stigi jeste neco...jde platit pres paypal, online kreditkou nebo prevodem na ucet? Overuji si neco telefonicky, resp. je nutny tam uvadet platny telefon?
me tam kamos kupoval lcd vyjizdecku ale on zije v usa, vse bez problemu.ale taky mi zajistil dovoz do cz takze bez cla a dph. zkus se podivat na tenhle link
[ Link ] a muzes si to objednat i sam ale priprav se asi na clo a dph
tenhle obchod by mohl posilat
[ Link ] a zase ti u nas napocitaji clo a dph.asi nejlepe kdyz mas nekoho primo v usa ten koupi a sem to posle bez dokladu jako darek -pouzite.tak je to popsane na foru zasilkovasluzba.com

15.01.2008, 20:04 |
stigi pockej, sak millionbuy.com taky posilaji do CR ne? ja v usa bohuzel nikoho nemam, takze takovym zpusobem to resit nemuzu... proto jsem chtel zjistit na kolik vyjde postovny treba za ten jeden zesik, jestli se to nakonec vubec vyplati
No nevím kolik to výjde poštovné, ale když jsem chtěl od tam zesik, který byl za luxusní cenu, poté co se přičetlo poštovné tak to bylo skoro na stejné ceně jako unás. Jedině kdyby ti to někdo poslal. Myslím že místní člen Matco za malý úplatek posílá do ČR.
tak jsem to zkusil :
Your Order
Item Name SubTotal
1ROCKFORD FOSGATE T1500-1BD (T15001BD)
MONO 1500W POWER Series AMPLIFIER 449.95
Subtotal: 449.95
Shipping: 100.00
Tax: 0.00
Total: 549.95

15.01.2008, 20:22 |
bubakk | Upraveno: 2008-01-15 20:28:09
mozna uz ted jo, koukni na ten prvni link je tam kalkulacka kde si muzes spocitat kolik te to bude stat a podminky asist nakupu,ale jak jsem psal prijde ti to na celnici a tam ti spocitaji clo a mozna i dph
[ Link ] jinak nejlevnej posta USPS International Priority ($72.53)
7-12 business days, average - na sonicelectronix.com -priklad
Shopping Cart Contents:
Item Qty Weight (lbs) Total weight (lbs)
Rockford Fosgate Power T1500-1bd 1 13 13
Available Shipping Methods :
UPS Worldwide Express ($268.82)
1-2 business days, before 12:00 noon guarantee
UPS Worldwide Expedited ($219.38)
3-4 business days
UPS Worldwide Express Saver ($258.24)
1-2 business days, by end of business day.
USPS International Priority ($81.08)
7-12 business days, average

15.01.2008, 20:47 |
stigi diky, na ten sonicelectronix jsem se uz dival...
RF T400-4 a RF T1500-1BD ($560)
USPS International Priority ($110)
7-12 business days, average
celkem $670 bez cla
docela dost velky rozdil, kdyz v CR jsem nasel cca kolem 35.000,-
hlavně nezapomeň na to dph a clo...je to zhruba čtvrtina ceny...

15.01.2008, 20:58 |
stigi porad bych mel byt nekde kolem 15tis. ne? proc v tom cuju porad nejaky hacek
pokud můžeš platit přes paypal, tak klídek. Jen si hlídej tracking number, já teď řeším zesilovač, kterej šel přes fedex, kterej mi nedal vědět, že je to na celnici, poslali to po týdnu zpět a teď po mě ta firma chce zaplatit poštovný ve stejné výši jako zesilovač (250USD)...mimo můj případ tě kryje paypal, tak do toho klidně jdi!

16.01.2008, 06:49 |
stigi diky
Taky mam zesy z usa a zadny problem.. Az budu tusovat tak si PDXa necham urco taky poslat:)
STIGI-Ja si necham privezt muziku od znamyho,jezdi pravidelne do Californie,takze zadny problem.Muze mi toho privezt,kolik se mu toho vejde do auta,tak se ho zeptam,kdy tam pojede a muze ti neco privezt,ale musel bys byt z Prahy abysme se dohodli
Jo a musis k ty cene na netu pripocitat dan z prodeje,asi 8,25%+postovny
Takže ten shop millionbuy.com je bezpečný? a nemusí se člověk bát že neuvidí ani prachy ani věci?

16.01.2008, 15:06 |
stigi jenicek007: diky za nabidku... z Prahy bohuzel nejsem
bubakk: a ty máš s tou zásilkovkou zkušenosti?

16.01.2008, 16:12 |
stigi Tweety_xx: podle me asi neni vubec potreba, meli by zasilat do CR
to jo, ale píšete tady něco a dph a clu tomu moc nerozumím. To mi nepřijde přímo domů na adresu, ale někam do celního skladu? a kolik by vyšla ta doprava přímo od nich?

16.01.2008, 17:50 |
stigi ja s tim konkretni zkusenost nemam takze nevim... nekdo by tu mohl napsat jak to cely probehne

16.01.2008, 18:07 |
dddd jj, někdo zkušený by tu mohl popsat obecný postup

16.01.2008, 18:23 |
dddd SOUNDSTREAM HR HUMAN REIGN
4-Channel 1000W AMPLIFIER 1199.95 $ no a jak to, že v DE stojí 3000 Eček, jak je možný mít takovéto ceny to jsou propastné rozdíly, takže tlustej umaštěnej amík si to koupí za cca 20tisic kč a čecháček vysolí bezmála 100 tisíc korun to bych blil
to dddd - no taky jsem o něm z USA hodně moc uvažoval :-)) uvidíme v létě
se všema poplatkama vyjde do 27tis :-)) dost slušná cena!!!
nojo, s tím se musíš smířit, amíci mají jiný ceny než evropa atd..
to zboží k tobě jde bez dph...v americe to je +-8% u nás 19 a pak asi 5% clo...nic moc složitýho ne? Dojde to do celního skladu, oni by se sami měli ozvat (pohlídat, aby prodejce uvedl telefonní číslo na kupujícího) a těm se většinou posílá papír, že to můžou proclít...no a firma přes kterou je to poslaný, ten balík doveze k tobě dom a ty jim akorát doplatíš to dph s případným clem..

16.01.2008, 18:54 |
bubakk | Upraveno: 2008-01-16 19:00:00
tweety_xx konkretne z millionbuy mam vyjizdecku ale objednaval ji kamos zijici v usa vse probehlo ok alespon podle nej zbozi dodali rychle pri nakupu nad 200usd to bylo bez postovnyho a ani dan neplatil viz doklad.radio stalo 349usd ale jak pisu zajistil mi i dovoz do cz. takze bez cla a dph. mrknete na
[ Link ] do jejich fora je to tam popsany, i ruzny rady co a jak udelat

16.01.2008, 22:11 |
Prady Kolik tak může stát přivýzt takovej woofer bez bedny do čr z toho millionbuy? dyk tam rockford woofery co stojí u nás 7000, tak tam stojí 2000 na naše,, na kolik by to vyšlo dovízt to? dík
to clo kolem 8mi procent platí jen ten člověk, co to nakupoje ve stejném státě. Takže pokud vám to kamarád žijící v californii koupí na shopu co sídlí taky v californii, tak se připočte těch 8 procent.
jinak používám často zasilkovasluzba.com a pohoda. Zatím nikdy jsem neplatil u nás clo a dph a vždy mi to přivezl pošťák až domu.
Jako Vasekkch: zatim nikdy sem žádný clo ze zásilek co sem měl z ameriky neplatil. Nevíte někdo od kolika usd se platí clo? Mám tedka objednaný věci asi za 6tis Kč tak se ptám.
to georgeeino: za 549 USD RFT-1500.1-BD i s poštovnym je naprosto parádní cena. Ani nedomejšlim kolik by stál novej v čechách nebo i v německu :-)))
Prady - woofer je nesmysl, alespon letecky, postovne bude drazsi nez ten sub..
No clo a dph - ja si objednaval dvoukanal za ca 150USD a neplatil jsem nic, a pak monoblok za asi 250USD + posta a tam uz mi naparili asi 11 kil jestli si dobre pamatuju.. Pry je to hlavne o nalade celnika jak se vyspal, docela bych tomu i veril:o)) Ted cekam zrcatka za 300USD tak jsem zvedavej:(
U dost obchodniku je mozne (kdyz to chcete poslat primo) pozadat, aby napsaly na balik ze je to nejaky darek treba za 20dolaru a pak obvykle celnik posila balik hned pryc(samozrejme to neni pravidlo) Treba mne takhle prosel balik 100x50x30cm:-)
Ale co by me zajimalo jsou vase zkusenosti s obchodama. Zatim sem se (na netu) nesetkal s nejakym "vyjebem", akorat u jednoho kamenyho obchoduv LA.
Jinak dobry zkusenosti mam s:
[ Link ] truevalueelectronics
[ Link ] [ Link ]
Nj jenze kdyz to posles jako gift tak to nemas pojistene ne? A kdyz se ti to nekde zatoula tak mas smolika..
Musím upozornit na firmu INDO AUDIO, která působí jen na ebay, vyhněte si ji opravdu obloukem...včera jsem našel KISLIKovu diskuzi na americkým foru a bohužel jen souhlasím..jsou to hovada s IQ 21...je to psaní na dýl..nastíním jen, že se na to čeká dlouho, protože nemají věci skladem, lžou a já se s nima dohaduju už nějaký 4měsíce, takže POZOR na ně!!
Martyn:
to jo, ale je to o tam, jaky ma kdo s tim zkusenosti. Ja zatim pozitivni, tak az se neco ztrati, budu mluvit jinak:-) Abych pravdu rekl, tak z tech nekolika tisic kilometru co to nechavam posilat pres usps mam strach az poslednik par kilometru z prahy ke mne:-)))
kamil306:
taky to byl jeden z kandidatu na dodavatele zesiku, ale nakonec sem bral jinde. Ted uz cemu mam clovek verit: 64tis hodnoceni 98.5% kladnych :-(
lukee: Vše je v pořádku do doby, než se něco posere a ty s nima musíš něco řešit, odpovídají hodně rychle, ale absolutně z cesty, lžou a vůbec je to jak komunikace s 6ti letým...zkus pohledat v americkejch diskuzích, je tam milion nadpisu FUCK INDO...jenže tohle děláš až když je něco v nepořádku že, taky sem se díval na procenta:-(

17.01.2008, 11:01 |
lukee_cz | Upraveno: 2008-01-17 11:02:42
na druhou stranu je pravda, ze ze 60000 je 900! nespokojenych a to neni zrovna male cislo.
jak uz jsem tu prave psal, mne udelal vyjeb akorat jeden kramek v LA, kde sem mel objednane zbozi, zaplaceno, tyden bez odezvy, navsteva - obchod zruseny:-) a to od nich kamos bral hodne veci driv bez problemu.

17.01.2008, 15:24 |
Prady mno tak sem koukal, že z usa, to sem dovážej jednou za měsíc v kontejneru a dopravu si účtujou 3 doláče za 1kg, což vůbec neni zlý a za každých 100 USD ceny balíku se platí 5 USD pojištění, takže když si tam koupim Subwoofer bez boxu kterej u nás stojí 7000, tam 2000 (na naše), tak dám za dopravu a pojištění třebas 700 a to se mi rozhodně vyplatí si to nechat z USA, nebo se pletu? sice na to budu čekat 10-12 týdnů, ale rozhodně je lepší ušetřit několik tisíc, já myslel , že ta doprava je dražší, ale za takovej 10Kg balík dám asi 500 za dopravu podle kursu, tak to je hodně v pohodě, aspoň to tak píšou na zasilkovesluzbe.com
kdyz to jde lodi, je to "za hubicku", o cene letecke dopravy treba za zesiky by tu mohlo mluvit asi hodne lidi vcetne mne :-)
nojo, jak která firma, teď jsem se zasmál u dynamatu - bulk pack stojí 99USD a poštovný 212USD...tak jsem slušně odmítl:-)

17.01.2008, 18:59 |
Prady lukee_cz: víš co, mě přijde zbytečný to posílat letecky, vyjde to o dost dráž a taky to nepřijde zrovna brzo, mě se líbí třeba ty rockfordy a kickery vyloženě za hubičku, co u nás by stálo třeba 7000, tak tam woofer rockford 1000/500Watt za 99 dolarů- to je asi 17-1800kč
[ Link ]

17.01.2008, 20:25 |
stigi to je presne to co tam zaujalo i me :) Rockfordy

17.01.2008, 22:01 |
Mááša Prady: s tou lodí máš pravdu, znám pár lidí co takhle vozí a zatím jen spokojenost
máš nějakou adresu na tu přepravu lodí? nebo jen to jen přes millionbuy.com?...dík moc!

18.01.2008, 14:20 |
Prady mááša: www.zasilkovasluzba.com, tam můžeš v poho nakupovat z usa, přes ebay, z usa jde jednou za měsíc kontejner do čr

18.01.2008, 21:58 |
Mááša Prady: jasně, tak díky ;-)

19.01.2008, 14:18 |
dddd no,když to tak čtu teda tu zasilkovou službu, tak to se jeví hodně moc zajímavě řekl bych

19.01.2008, 14:23 |
clown Martyn ... , nez to budes kupovat ... tak PDXka umi kde kdo pod 10 :o) i tady s CZ puvodem :o))

19.01.2008, 18:09 |
Prady dddd: i přes ebay.com, tam maj třeba woofery audiobahn 900W rms. upe nový za 70 dolarů, u nás za 8000kč a dolar je za 17, nebo kickery za bomba ceny, opravdu nákupem z usa se dá ušetřit i několik tisíc, měli by se zamyslet i prodejci u nás a zavíst taky takový ceny :D

19.01.2008, 21:26 |
clown to neni o prodejcich ... ale o zastoupeni znacek pro Evropu ...,
zjisti si, treba jak je drahej Helix / Brax v USA ...
jako clown - mrkni třeba i na Audison, Sinfoni, i Focal. Zpravidla tam vycházejí levněji místní značky jako Hifo, SS, RF, Zapco. Vyjímkou je, což mě dost překvapilo, DLS, který se dá v USA sehnat také velmi výhodně.