Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > D: uchycení výšek

o Navštíveno 1288x o
o 13.01.2008, 19:20 | ivls
mám dotaz
výšku mám v origo kovovém domečku a ten samořezkou přišrobovaný přímo do sloupku - kolem to ještě trochu zapatlám tavnou pistolí
drží vše dobře, ale chtěl bych pojistit tu samořezku proti případnému uvolnění - nechci dávat případné pérovky, nebo něco podobného, protože to nejlíp drží když je samořezka se zapuštěnou hlavou bez ničeho - tak k věci - mám na mysli ten šroubek něčím napatlat, aby to zatuhlo a bylo jisté, že se nepovolí - na druhou stranu, abych zase při případné demontáží nemusel použít rozbrušku, ale šlo to odšroubovat
možná by postačila obyčejná barva? - děkuji za rady

o 13.01.2008, 19:48 | Zip
no nevím jaký ty kovový domečky máš (jak jsou těžké), ale samořez by to měl v pohodě udržet, ne?
o 13.01.2008, 22:16 | Cenda
Pokud chces jistit lepidlem, zkus primo lepidlo na srouby. Pouzivame ho na srouby ke trmenum brzd u moto. Na konkretni znacku, cenu atd. bych se musel zeptat mechanika.
o 13.01.2008, 22:36 | ivls
to Cenda - myslím, že tohle je, co bych chtěl
zkus prosím zjistit něco konkretního a dej mi vědět, dík moc
o 13.01.2008, 22:55 | Cenda
ok, zitra mu cinknu, dneska je uz pozde. Ja si to akorat pujcim a nekoukam na to, co to vlastne pouziva.
o 14.01.2008, 08:11 | Smrada (M)
Nevim, kam ta samorezka vede, pokud do kovu tak Loctite nejlepe Cerveny
o 14.01.2008, 09:21 | georgeeino
nebo to zapatlej tou tavnou pistolíi z druhé strany, drží to pak celkem, taky jsem to dělal u vyhybek a celkem to šlo
o 14.01.2008, 11:01 | TQMAS
Kup někde v mototechně lepidlo na šrouby a kup STŘEDNí,ne SILNÝ,to už bys nepovolil nikdy,leda že by si ten šroub rozpálil autogenem,ale to asi nechceš.
o 14.01.2008, 18:18 | Cenda
Tak TQMAS byl rychlejsi, neni co dodat.
o 14.01.2008, 19:46 | ivls
ok, koupím a pojistím tím lepidlem na šrouby
dík moc .o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.