Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kolísání "intenzity signálu" autorádia

o Navštíveno 2042x o
o 07.01.2008, 12:39 | NNNTomas
Zdravím,
mám problém. Ve Fabii mám autorádio Panasonic CQ5355N. Anténní zesilovač mám. Cistlivos AF mám nastavenou na střední (ale ani jiné stupně citlivosti nemají vliv).
Když s autem stojím (nejedu) chytá radio stanice dobře (krásný stereo-nebo spíš mám zaplou tu jejich SRS WOW technologii, rozdíl oproti strereu je slyšet), ale jakmile jedu tak se stává, i když rádio ukazuje příjem ve stereu, že se ztratí taková ta prostorovost a čistota zvuku a klesne hlasitost (jako když bych vypnul to SRS WOW, nebo byl místama mimo pokrytí signálu,ale to nejsem-dělají to všechny stanice).
Poslouchat se to dá, ale ze SRS WOW se stává obyčejné " stereo" - neumím to moc chytře popsat :))

Zkoušel jsem i vyměnit prut antény z Oktávky-nepomohlo.

Nevíte čím by to mohlo být?

o 08.01.2008, 13:13 | NNNTomas
To opravdu nikdo nic neví/netuší?!?
o 08.01.2008, 21:19 | sikula
Zkus připojit lepší anténu bez zesilovače. Nejlepší zesilovač je dobrá anténa.
o 09.01.2008, 09:52 | Kobra | Upraveno: 2008-01-09 09:54:10
U Škodovek je origo anténa už i se zesilovačem napájeným po stínění koaxu.Potřebuješ redukci.
[ Link ]
Ty neoriginální anténí zesy jsou většinou uplně a h.... Nejlepší řešení je jak už ti psal sikula .
o 13.01.2008, 21:23 | NNNTomas
Tím anténním zesilovač jsem myslel právě tuhle redukci - šparně jsem to napsal.

Nicméně problém přetrvává...
o 13.01.2008, 22:16 | sikula
Tak tam zkus jiné rádio a Panasonica zkus v jiném autě.
o 14.01.2008, 08:25 | NNNTomas
Tak s jiným rádiem (kazeťák Sony) to nedělá. To má ten Panasonic opravdu tak špatný tuner?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6004 sekund.