Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Znáte Iraggi Alternators

o Navštíveno 1076x o
o 07.01.2008, 12:22 | jurassic
Zdravim, jo jde o tuningovej díl, ale určitě to patří do kategorie Autohifi. Takže narazil sem na netu ( různý fóra ) na jméno Dominik Iraggi a Iraggi Alternators, jsou to altíky s výkonem klidně přes 200 amp, což zajišťuje dostatečnej přísun pro baterku i při krátkejch jízdách s hlasitou muzikou a spoustou dalších srandiček co žerou spoustu proudu. Jenže sem nenašel žádný jeho stránky ani odkazy na jeho prodejnu nebo int. obchod. Takže jestli někdo znáte, prosím hoďte sem ňákej odkaz.

Další věc je umístění a montáž takovýhodle zařízení do evropskejch aut. Já mám dokonce auto 30 let starý takže se svym alternátorem 35 amp si nemůžu moc vyskakovat. Takže jsem přemejšlel onějakym upgradu. Existuje v praze nějaká firma specializujíci se na altíky s vysokym výkonem + na montáž?, popřípadě nějaký další info???

dík

o 25.01.2008, 11:02 | Midi34
co je to za auto ??
altík z tdi oktávky by tam nešel upravit (řemenice)
o 25.01.2008, 19:12 | IvanP
Nainstaloval do svojho oldtimeru 140A alternator v chrome od POWERMASTER a pohode. Ma to plnu automatiku a zmeraný max prud 155A. Cena bola v USA okolo 160USD.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.