Navštíveno 2151x

05.11.2007, 13:24 |
bafis Pan táta přitáhl domů tuhle bombu, tak mě jen zajímá jestli má někdo s touto značku nebo dokonce s tímto strojem nějakou zkušenost. Díky

05.11.2007, 13:32 |
bafis

05.11.2007, 13:32 |
fredy a to je jako co????

05.11.2007, 13:34 |
fredy jo už vidím, no ujde
to je něco co mělo bejt v sekci autohifi , značka to neni vůbec špatná ...... ale rozhodně vypadá fakt pouťově :))))

05.11.2007, 14:08 |
koren mno zakladni rada relativne ok znacky...
kdysi byly testy stredni rady a dopadlo to kolem prumeru

05.11.2007, 16:04 |
Corry nevidim tu bombu ....
Corry: a teď? :oP

to je spíš než boma klín pod kolo

05.11.2007, 22:20 |
Topča france :-)))))
Kdyby to rádio stál 1490,- tak by to bomba asi byla.
Já bych si připlatil 320,-Kč a koupil vybavené rádio třeba
[ Link ] "můj názor"
vpodstate jako radar, design to ma jak MTC nebo KAMOSONIC :) ale nekomu to stacit bude,aspon to nikdo neukradne:)
Pro me bylo VDO dycky neco jako blaupunk: vyhozene penize jenom pro to, ze delaji pro nemecky koncern kde je mozne za spoustu penez prinest domu neco tak nevybaveneho....

06.11.2007, 12:53 |
Tipo Za ty prachy fakt mohlo bejt něco lepšího.
hlavně fakt divnej design
Ja som kupil toto radio nejak sa v tom nevyznam zlakala ma dobra akcia.čo si o nom myslíte? oplatilo sa za tu cenu . tu je link aj s tou cenou
[ Link ]

19.06.2009, 15:39 |
DaveX Hoši, kupte něco značkového a ověřeného a máte klid.
No po tvojom príspevku už musí byť všetko každemu jasné a treba zrušiť aj toto forum teraz už je zbytočné.
No po tvojom príspevku už musí byť všetko každemu jasné a treba zrušiť aj toto forum teraz už je zbytočné.
angelito > A co chceš na to říct? Že jsi nakoupil dobře?
Tak uvítal by som keby niekto napísal nejaké skusenosti s touto značkou .Ak sa nikto nenajde kto ma také radio tak nevadí.Aspoň trebars ako funguje ten bluethoot,respektíve či sa dá s tým v pohode volať .Taku dpoved že mal si si kupiť niečo overené to je najlahšie napísať.To možem navštevovať krížom krážom všetky fora na nete a vypisovať bezduche odpovede na akukolvek temu

21.06.2009, 21:40 |
DaveX no jenže toto je autohifi fórum, tak tady musíš počítat s tím, že jak tu člověk vidí takovéto rádio tak se jen pozastaví. Já tež nemám žádné dělo, mám základního panasonica a jsem spokojený se zvukovým projevem. Pokud ti jde jen o funkce tak v pohodě, když je má, tak fungovat budou. Ale je blbé se ptát na rádio, když už ho máš koupené nemyslíš?
DaveX To je síce pravda ,čo si napísal ,ale ja budem mať auto až v auguste-8.Ináč by som sa nepýtal.To je logické ,že keby ho mám zapojené tak ho vyskúšam vrátane všetkých funkcií.

22.06.2009, 09:28 |
DaveX Ptal si se, co na to říkáme. Tak jsme ti řekli své názory :)

22.06.2009, 09:32 |
clown VDO bych se nebal ..
je to Philips / Siemens .., vsechny opely maj od nich origo radia .. :o) delaj se i v Brandejse :o)
proste je to obyc radio :o)