Navštíveno 1295x

Chlapi jak je na tom tady tenhle Panak po zvukove strance? Asi zadnej zazrak co.. 2V vystupy predzesilovace jsem snad jeste nevidel:o)))
[ Link ] chtel bych popachat hudbu do me nove E46 - budou zesy a repra Hifonics, ale nevim jak vyresit HU, jedine tenhle vymysl vyhodit a dat misto nej klasickej 1din ///A nebo Cla co? I kdyz nebudu lhat ze se mi tam nelibi:o) ale kvalita zvuku je pro me prednejsi.. Nebo jedine nekam jeste schovat poradnou HU a nejako to propojit s timhle? Nebo klasiku HU dobastlit pod ovladani klimy misto te prihradky, ale to je opravdu krajni reseni nechce se mi do auta vrtat takhle moc..
BTW E46 coupatko ma teda s konecnou platnosti 16cm ve dverich ze jo.. Nedelal jste je nekdo? Nejake pic z tlumeni / protahovani kablu by bodlo, diky:)

12.04.2007, 18:28 |
Shr3k Heh a proč ten Panasonic jednoduše nenecháš tam, kde je, a nekoupíš k tomu Alpine RUX a PXA-H701? Kvalita zvuku pak bude taková, jak kvalitní je PXA.

12.04.2007, 18:29 |
Shr3k Panel RUX snad už někam jednoduše umístíš... (třeba do toho popelníku)

12.04.2007, 19:05 |
clown ze by mel procak drazsi nez HU ???
neblaznete ..

12.04.2007, 19:19 |
dddd a jak ti udělá procesor z nekvalitního zvuku kvalitní?

12.04.2007, 19:28 |
Shr3k dddd: Tak, že na sebe vezme přetváření 0 a 1 na sinusový signál.

12.04.2007, 19:31 |
dddd aha
Protoze se v tom nevyznam tolik, proto se ptam tady, vime?
Co to je zac? Ale po Clownove prispevku me to vlastne ani nezajima:D ale nejake takove reseni by se mi libilo, podobna ale levnejsi alternativa by nebyla?:o)
Mno uplne nejradsi bych se v tom nestoural a zapojil vsechno na toho Panaka, nemate s nim nekdo zkusenosti jak je na tom s kvalitkou? Jak to hraje (chrchla) ted je opravdu usmevne..:(
Hlavne me znervoznujou ty 2V vystupy to je zlo asi co:(

12.04.2007, 20:59 |
dddd nevím na compa asi nevadí,ale možná na sub by to mohlo vadit

12.04.2007, 21:45 |
Shr3k 12/04/2007 20:31 Martyn156: Proč jsi znepokojený z 2 V, copak máš zesilovač, který funguje až od 4? Však normální zesilovače mají běžně nastavitelnou citlivost dejme tomu 0,5-5 V. Stejně je na vstupu zesilovače potenciometr, který řídí zisk jeho předzesilovací části (a nebo dělí vstupní napětí ještě před ní).

12.04.2007, 22:13 |
clown hele je to HU, ktera se na ebay prodava za pomerne malo ..
zadny zabezpeceni nic .. kvalita panasonicu neni takova jako pred lety a neni to TV ani domaci kino .. , proste nelibi ..
asi bych hledal jinde .. , vidim to u sebe .. MM HU za hafo penez nehraje tak jako CD HU za 20 .. proste to jsou MM ..
Mno asi az popacham tak to zkusim nejdriv na tohle a pak na 748 jestli ji jeste budu mit a pokud bude rozdil opravdu vyraznej (jakoze verim ze jo) tak panak pujde z domu:)
Jinak ty fotky dveri E46 coupe nikdo nema?:(