Navštíveno 1195x

Ahoj, chystám se na vytlumení a v čas. carhifi jsem našel značku Zealum, která se zdá být oproti ostatním levná... např. tlumící pláty 6ks 45x30 cm za 750,-. Pracoval jste někdo s tímto materiálem? Můžete doporučit nebo raději něco jiného???
Taky se chystám tlumit, má někdo zkušenosti???
mam nakoupeno, ale zatim jsem nelepil, resim problem ve dverich a nerad bych to pak skubal, ale snad jsem nekoupil spatne :)
Michal: Kde jsi nakoupil??? a cena?

29.03.2007, 15:30 |
Q mám v oktávce a pohoda. když se dobře odmastí a přilepí tak žádnej problém.
no myslim kdyz si to prepocitas ze zas tak extremne levny to neni jaka je to tloustka??????
myslim ze existuji stejne drahe a kvalitni materialy i jine treba STP je fakt mazec ve 4mm sice drazsi ale pokud tohle nema 4mm tak drazsi neni.ted jsem delal s STP drzi to uplne na vsem ve 4mm krasne tvarovatelne dobre se s tim dela kdyz nekde spatne odmastis drzi taky nema to samolep ale lepi cela ta tlumici vrstva a uz to nesundas:-)))Dela se spousta druhu a tloustek a myslim ze treba ta ve 2mm bude ve finale stejne draha neli levnejsi

29.03.2007, 16:01 |
clown Lado .. my to koupili od Routaka .. ve vyprodeji :o)) za tretinovou cenu ... jaka je s tim prace poreferuji pristi tyden :o))
áááá taky chci od routaka ve výprodeji :-)) ... vážně, poraďte kde se dá levně koupit... buď to STP.. nebo zealum
a co takhle Tecsound z www.tlumeni.cz ... plát 200x100cm vyjde na 1149,- je to 4mm
no ja mam v planu nalepit platy toho zealumu, a pres to vnitri plech napatlat braxem, vnejsi dat pripadne dve vrsty, ale to bych rekl ze nebude potreba... jen nevim jak si poradim s dirama v plechu, jsou dost velky a nejtovat se mi tam fakt nic nechce...
Pracuje se s tím docela dobře, drží to fest, ale je nutné to nahřát horkovzduškou, jinak je to trochu tvrdší. Ale funguje to dobře.
Tomas jestli chces lepit kup tescound jestli tlumit kup neco jinyho ale STP ti cenu uda aTTim a jinak je plno tlumeni okolo treba na www.prodej-autohifi.cz

29.03.2007, 23:31 |
erix7 (K)
jinak Zealum je STP. je to to somy, jenom STP se dela ve vice variantach a tlustkach.

30.03.2007, 10:44 |
clown SG .. jj s tim pocitam .. zatim to vypada na lepsi praci nez s s platy s Autoleadsu .. celkem se tesim .. horkovzduska uz je ready :o))))