Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím radu (inspirace) :-)

o Navštíveno 1636x o
o 27.03.2007, 09:13 | Petura
hledám inspiraci jak umístit SW se zesilovačem, tak aby to trošku vypadalo, ale hlavně aby kufr byl použitelný a neměl strach do něj dát věci. Nemám vůbec přestavu jak to udělat, tohle se mi docela líbí [ Link ]
nebo tohle
[ Link ] ...
ale potřebuju to dostat sem (323f) BA
basák bude 25cm a ozvučnice 35l, a zesik o rozměru 40x25
zesik nechi vrtat na hulváta k sedačce ...

foto k příspěvku  od Petura

o 27.03.2007, 09:57 | homer01
de to i takhle:-) kdyz das p res SW lepsi gril tak to muzes normalne pouzivat

foto k příspěvku  od homer01

o 27.03.2007, 10:19 | Brda
co tohle, to nevypada spatne a u venta jdu podobnou cestou, jen mam dva basaky, tak davam na kazdou stranu jeden

foto k příspěvku  od Brda

o 27.03.2007, 10:37 | Petura
Brda: je to pěkný, ale tohle ne .. chci něco jednoduchýho a málo nákladnýho, spíš něco jako ta první fotka ...
o 27.03.2007, 11:49 | Zip
první odkaz se mi líbí, jen bych dal ještě koberec na zadní stěnu sedaček a taky bych tam dal ten zesík (bylo by tím pádem víc místa)

u toho druhého odkazu to nevypadá špatně, ale nebude se zesík moc zahřívat, takhle uzavřený a ještě k tomu na něm ty věci?
o 27.03.2007, 12:02 | homer01
co se tyce zahrivani, tak to se uvidi, pokud se bude moc hrat pude tam jeste vetrak :-)
o 27.03.2007, 12:05 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nebo treba takhle
[ Link ]

o 27.03.2007, 14:07 | Lucass
Nevim co teda mas proti instalaci na sedacku ale myslim ze se to necha udelat i slusne nez to naprasit na podlahu kde se to plete, tady nekoukaj zadny kabely a je to docela uhlazeny. Ale az budou jiny zesiky, tak se urcite pustim do zastavby, to je prece jenom jina libovka.

foto k příspěvku  od Lucass

o 27.03.2007, 14:09 | Lucass
I kdyz u me je to uz skoro stejne jedno jak to vypada :)

foto k příspěvku  od Lucass

o 27.03.2007, 14:24 | Petura
chci mít zesik krytej aby se nepoškrábal nebo nepříšel k jiné úhoně, až hodím do kufru nákup, tašku s věcma, přes léto křesílka, apod ....
o 27.03.2007, 14:51 | Lucass
Tak to potom nevim proc bys ho daval na podlahu, tam zrovna moc krytej neni (nebo nevim treba chces zvysit podlahu, potom jo i kdyz to nepredpokladam podle toho co si psal), ja bych ho schoval za wufr na sedacku a pohoda.
o 27.03.2007, 15:07 | Petura
když na podlahu tak pod plexi, ale s tím bych musel (a asi to udělám) zvednout podlahu, za woofer se mi neschová, bedýnka bude malá, 34l ... repro 25cm
o 27.03.2007, 15:14 | homer01
zesik pod plexikem mam a myslim ze to ochrani dobre, tloustka 4mm a SW ma ozvucnici v dvojty podlaze a v mste jak je rezerva. Rezva zůstala na miste
o 27.03.2007, 15:16 | Prady
zkus udělat třeba na zadní stěnu přes celou šírku jeden úzkej box kde bude jak woofer tak zapuštěný i zesilovač a mělo by ti zbýt nějaký místo aj i na nákup apod. Prostě úzkej box přes celou šířku kufru a v něm zesik s wooferem
o 27.03.2007, 15:33 | Petura | Upraveno: 2007-03-27 15:36:25
no něco mě napadlo, tak uvidím jak to bude s realizací
udělat podlahu podle tvaru koberce (ani bych jí nepřizvedával), v půlce říznout a dát pant abych se dostal k rezervě, udělat ozvučnici pro SW a vedle "šuplík" pro zesik, takže vznikne stupínek cca 10cm vysoký a zesik zakrýt plexisklem, boxík pro zesilovač by byl zespodu přišroubovaný k podlaze, ale nevim jak přidělat SW aby nelítal po kufru, ozvučnici chci mít připravenou k vyndání, a připravenou k použití abych při případné výměně auta nemusel dělat novou ozvučnici

je to jen hrubý náčrt, nemám to vůbec změřený, takže skutečnost může vypadat úplně jinak

foto k příspěvku  od Petura

o 27.03.2007, 15:41 | Tomak
Hmm..., tak to mám přesně já, akorát kufr jinýho auta :o)

Mrkni sem

[ Link ]
o 27.03.2007, 15:57 | Petura
Tomak: jj však tě mám jako prvního ... :-) podlahu si zvedal? jak máš vyřešený přístup k rezervě?
o 27.03.2007, 18:39 | Tomak
Podlahu mám zvedlou cca o 5 cm, právě aby šla vytáhnout rezerva. Je to knopovka, ale akorát. Taky jsem to nechtěl moc zvedat, aby se do kufru ještě něco vlezlo. Dělení podlahy je udělaný taky, aby šla vytáhnout rezerva. SW jsem kotvil do té zvednuté podlahy(skrytý úhelníky), kdybych se vysekal, tak ať to tam vzadu moc nelítá:o) No a celá ta podlaha je pod sedačkama přidělaná přes pásovinu, abych nemusel dělat díry někde v kufru. Ten sw jsem dělal přesně podle úhlu sedačky, takže je to tam pěkně zapasovaný a nemá šanci se to nikam pohnout:o)Ještě to není ale komplet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3685 sekund.